Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
moimoimoi - майстор
и какъв е ефекта от микровълновото оръжие?
pipilica - майстор
Ефекта ще е поразителен само че така с печка няма да се получи. Трябва антена да фокусира микровълновата енергия и тогава вече става опасно.
miroton - майстор
Що не вземеш да се присъединиш към купона,пък може и да ти хареса :-D :-D :-D
VLADO66 - майстор
Вие майтап си правите!Една колежка я пенсионираха на 28г. с полусварен мозък от целодневни разговори по GSM-а който работи на същите честоти.
ESPACE - майстор
VLADO66 написа:
Вие майтап си правите!Една колежка я пенсионираха на 28г. с полусварен мозък от целодневни разговори по GSM-а който работи на същите честоти.
Майтапчия :)
hidrazin - майстор
Голям майтапчия. Не съм казал че излъчването от GSM-а е полезно или поне безвредно ама чак пък толкова?
И честотите на двете неща въобще не са едни и същи:
ЧЕСТОТНИ ДИАПАЗОНИ GSM
МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА
А на твоята колежка дето по цял ден е говорила по телефона какво да и се свари
като обикновено това нещо го няма. :lol:
:partyman:
VLADO66 - майстор
Прав си,не са съвсем еднакви, но са съвсем близки на фона на целия диапазон на микровълните.А за колежката не ми се приказва защото регреса стана пред очите ми.
hidrazin - майстор
Бъди сигурен че не е било заради GSM-а. Може рано да я е хванала критическата или
да не си е пила хапчетата.
А относно диапазоните - опасното идва при по-високи честоти където имаме йонизация.
:partyman:
bulhomes2 - майстор
GSM-ите определено вредят. Работата ми е с целодневни разговори по телефон. Първия път като си купих един китайски с 2 сим карти се похвалих една вечер на един, който извади 3 отделни телефона. "Боли ли те главата?", ме попита. А в същия момент ме тя ме цепеше ужасно. Явно се оказа от телефона, защото след това при ползване с блутут или слушалки нямах проблеми. Сегашния ми телефон е марков, но ако "забравя" за слушалките при повече разговори - веднага си усещам болката в главата.

Иначе това с микровълновата ми е интересно. Като стказали А, кажете и Б, тоест как да стане на практика!
VLADO66 - майстор
Щатите направиха такова оръжие срещу демонстранти,но не знам дължината на вълната.По Дискавъри гледах как го насочват и на сто метра народа хуква яко загрят накъдето им видят очите.

Тема "Заглушаване на колони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: