• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Направи комбинации с цветовете. Няма да изгори китайския му боклук.
:partyman:
a_nikolov - специалист
hidrazin написа:
Направи комбинации с цветовете. Няма да изгори китайския му боклук.
:partyman:
Мисля, че направих всички комбинации с цветовете :-D
a_nikolov - специалист
За да работи схемата трябва да има фаза и нула. Явно през лампата се зарежда кондензатор, за което е необходимо време. Споменава се неясно в един ред с малки букви на гърба на машинката за някакво време за инициализиране:
The switch first put in circuit need to initialize 1 minute, the installment take off 1.5 meters best, Please do not take electricity to operate!
Тани - модератор
Точно така - трябва да се изчака определено време. Остави го повече време както ти казах и се надявам да тръгне
a_nikolov - специалист
Тани написа:
Точно така - трябва да се изчака определено време. Остави го повече време както ти казах и се надявам да тръгне
OK Само, че утре. Направо съм гроги. Незнам как издържате до късно.
Тани - модератор
Ами остави го от сега и току виж сутринта проработил :wink:
ditronix - специалист
Времето е необходимо да загрее инфрасензорът. Обикновено веднага след включване лампата светва и гасне след половин-една минута,но може и да е обратно. Поне при алармените датчици ги има и двата варианта.
a_nikolov - специалист
При мен няма да стане със сигурност. Имам и втори брой. Сега го отворих. Китайците явно ги правят на два модела - единия с три проводна система, другия с дву проводна система. Само дето на кутията никъде не го пише. На гърба на не отваряния има описани и двете схеми. На него с тикче е маркирано модел на свързване B. На отворения нямаше лепенка отзад. Това обяснява защо IN и OUT са показани по различен начин на двете схеми.
Жълта му работа!
styb - специалист
и какво стана последно - тръгна ли ?
a_nikolov - специалист
styb написа:
и какво стана последно - тръгна ли ?
Жълтурчето си работи, но само по схемата с три проводника. Китайците е трябвало на кутията или поне в упътването и на устройството да опишат моделите, защото явно те са два. Единият и за дву проводна връзка когато заменя ключа, а другият е за три проводна връзка, когато се слага в конзолата над ключа. При мен се е паднал този последния модел. Само дето аз не съм разбрал понеже никъде не го пише. Единствено може да се разбере от лепенка на гърба на устройството по коя схема се свързва, ако не е отваряно и пипано. Има един чек който е сложен с не перманентен маркер, който лесно се изтрива и след това само с опити се разбира по коя схема се подкарва.
И тъй като при мен на панела няма как да го подкарам, понеже на виждам конзоли над ключовете, ще се ползва за друга мрежа.
  • 1
  • 2

Тема "Странен ключ с пир датчик." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: