Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
profesionalist_wood - майстор
Абе колеги,защо ми се подигравате? :-D Аз когато бях на работа в Италия,бях се качил в едно такси,и се заговорихме с един таксиджия който се оплакваше от данъчните и каза че ,,българското лекарство,,му помагало го научил от българските тираджии .Бях скептичен,казах че съм българин,и той ми показа за какво става дума-Разкача цифровия касов апарат с брояч зз клиенти,сложи го във фризера и замръзна дисплея и се нулира....та така. Та въпроса ми дали е приложим за електромера
fox_vt - майстор
Тва за касовия апарат и аз съм го чувал един вид му се трие паметта а не че дисплея му замръзва но това май е приложимо само при някои видове памети,доколкото знам.За електромера няма начин да стане защото първо няма как да го смъкнеш без да скъсаш пломбата и второ даже и да му изтриеш паметта ония като дойдат ще го сменят и до там а ако има втори път ти си главния заподозрян :-D
MamaMy - майстор
Заради тези номера всички касови апарати които ми носеха за ремонт бяха с разлепени дисплеи и скапани батерии. Просто в апарата има батерия за поддържане на паметта. Като я охладиш и тя си заминава. Това са тъпотии. Преебава се електрониката от влагата и конденза. Като си купят нов апарат при положение, че на стария са му платили и абонамента за една година, Се вижда колко са на далавера.
Много просто,ще разбия кутията и ще закача мостов кабел и айде :-D Имам един познат купил си някакво уредче за 200 лв което се слага в контакта и електромера му даде накъсо,и вече 2 пъти сменика електромера му :lol: и са му казали че ако пак се развали електромера,вече ще го бият докато спре да мърда :lol:
Ето един вече ми даде уредче за икономия на ток,въпреки че ми се вижда съмнителен,ама айде :?
Отворих го от любопитство защото беше лек като перце....снимах го подробно отвътре :?

Прикачен файл

IMG_7606.JPG
IMG_7606.JPG (91.35 KиБ) Видяна 5425 пъти

Прикачен файл

IMG_7605.JPG

Прикачен файл

IMG_7603.JPG
IMG_7603.JPG (114.48 KиБ) Видяна 5425 пъти

Прикачен файл

IMG_7602.JPG
IMG_7602.JPG (100.01 KиБ) Видяна 5425 пъти

Прикачен файл

IMG_7601.JPG
още...

Прикачен файл

IMG_7611.JPG
IMG_7611.JPG (78.71 KиБ) Видяна 5416 пъти

Прикачен файл

IMG_7610.JPG

Прикачен файл

IMG_7609.JPG

Прикачен файл

IMG_7608.JPG
IMG_7608.JPG (111.35 KиБ) Видяна 5416 пъти

Прикачен файл

IMG_7607.JPG
IMG_7607.JPG (103.06 KиБ) Видяна 5416 пъти
Junak - майстор
Колко мъка има по този свят. Даже стабилитрона сменили с резистор
Иначе са луди с тия 15000 вата :rolleyes: бе то ще се подпали като нищо :lol:
fox_vt - майстор
Хаха цялата тая платка е да могат светодиодите да светят иначе похвално поне предпазител са сложили.
MamaMy - майстор
Вие не разбирате :| . Това уредче действа. То е хомеопатично. Даже лекува ишиас и камъни в бъбреците. само дето се отлепят ченетата от него. При това продължително гладуване и чукане на зъби от студ, какво очаквате? :-D

Тема "Изнесен електромер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: