Добре де. Сега пък аз не разбирам за какво са му тия бобини. Първо на контакторите не са им проблем бобините а оперативните контакти. С това и той е съгласен. До колкото го разбирам той има други с подобен ампераж, но с различни бобини. Щом мислиш че можеш да смениш само бобината, до сега не съм се сещал да ги отварям да видя възможно ли е подобно нещо, ти нали при авария ще имаш един неработещ контактор с нагорели контакти и здрава бобина. Ами да вземе бобината от стария контактор и да я сложи на новия щом това е решил. За какво му е сам да навива бобини, което не знам дали ще успее да направи точно(да не кажа изобщо). Още повече от стари контактори трябва да има здрави бобини бол. Аз до сега прецакан контактор заради бобината не съм виждал(освен ако я не дадеш на късо де).
постоянно и променливо токови, 42 -110 - 220 - 380 - 660V силова и 12,24,36,42,110,220, 380V оперативни веригиНаистина е смехотворно на едно място да се съберат всички видове възможни контактори от всякакви напрежения за бобина и силовите контакти.Сигурно и за всякакъв ток .