Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
velas - специалист
Щом си решил да си пускаш брада - действай! Пък после ако ти изтънее гребенчето, ще я пострижеш... :cool:
dyaneff - майстор
Само да допълня, когато мериш в магазина с ролетка хладилника. Погледни отгоре, защото примерно на Самсунг блока с електроника та е в една кутия отгоре и надстърча.
mishoboss - специалист
И така, понеже не получих кой знае колко полезни отговори, освен да ме разубеждават да си "пускам брада", накрая сам си направих едно МЕГА проучване и ето ги резултатите:

1. Повечето хладилници на Liebherr могат да бъдат вграждани. Направени са да се охлаждат отдолу, както и вратите нямт изнасяне при отваряне и това позволява плътно вграждане в шкаф. Лошото при Lieebherr е липсата на диспенсъри при по-поносимите модели и зверските цени при тези с диспенсър.

2. Whirpool WSF 5574. Един изключително стилен и добър в техническо отношение хладилник. Изисква само 10 милиметра отстояния от всички страни. Компресора се охлаждам отдолу. Вратите почти нямат изнасяне при отваряне и това позволява почти пълното му вграждане. Ценово е приемлив.
evil - специалист
Само не взимайте индезит че лятото добре ама зимата е голяма мъка.Как застуди и спира и чак на пролет си ръгва :lol: ината му с инат :axe:
hidrazin - майстор
evil написа:
Само не взимайте индезит че лятото добре ама зимата е голяма мъка.Как застуди и спира и чак на пролет си ръгва :lol: ината му с инат :axe:
Ами що държиш добичето на студено? И на него му се иска да е на по-топличко. :)
:partyman:
velas - специалист
Моя е Либхер...доколкото разбрах в последствие е един от последните читави модели и партиди. Май доста са развалили качеството и сервизирането. Някъде в интернет има голяма тема по въпроса.
Иначе моя отляво е плътно до шкаф, а отзад е плътно до стената. Отвсякъде е студен, което ме навежда на мисълта, че спокойно може да е в ниша. Охлаждането му е отдолу.

То е ясно, че ти си си решил вече и просто търсиш някой да те подкрепи. Вземай Уърпул-а и мирясай вече. :-D
ivanovrg - специалист
аз вече не съм привърженик на много работи в едно
откакто ми се повреди телефона с две карти
и като ми падне батерията
оставам без телефон

същото би се случило и с този хладилник
ако и е в гаранция
докато го оправят сотаваш без:
хладилник
фризер
ледогенератор
диспенсер

аз за хладилник съм си харесал такъв вариант(не този)
http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... 871699.htm
има много място
няма даже и камера да заема място
ползвал съм такъв и го намирам за най удобния вариант
velas - специалист
Денси са дистрибутори на руската Snaige. Чувам доста добри отзиви за тях, имам и приятел - управител, едва ли ще ме лъже. Гледам, че вече имат огледалния модел дето си го бях харесал преди да излезе... :) ...и само 800лв.
VLADO66 - майстор
Едно време на Снайге им слагаха компресори Данфос и бяха чук-хладилника преди всичко е компресор и кутия.
fikata - майстор
на руската Snaige
Не е руска, а е литовска. От Литва. :)

Тема "Избор на хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: