• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dyaneff - майстор
Не приятелю, когато си избираш машина не се водиш от техническите параметри, ами от икономическите.
the_play87 - специалист
Говорих с момчето и казаха да им го изпратя да го видят. Не можели да ми върнат парите искат да ми дадът друк генератор срещу още 200 лв доплащане
romanpm - майстор
Нормално е да има пулсации които са свързани най-често с малката маса на въртящите се части , за сравнение 120 КW-тов дизелов генератор тежащ тонове има пулсации , но в по-малки граници :)
the_play87 - специалист
Разбирам напълно но не е нормално енергоспестяваща лампа да гасне 50 пъти в рамките на минута.
soton - специалист
Това са най глупавите китайски генератори - отърви се от него бързо.А помпата за какво и трябва генератор - нали имаш ЮПС,а той работи от акумулатор?Нещо май бъркаш!
the_play87 - специалист
Юпс-а кара към 2часа но ми трябва и осветление само с юпс не става имам син на 3 месеца и ми трябва осветление защото тока често спира от 4 до 10 часа особенно зимата :x
VLADO66 - майстор
За какво ти е генератор за една крушка-ето :) www. radar.bg/bg/2012-12-14/article/3776201 Англичани_измислиха_крушка__която_свети_благодарен.html
romanpm - майстор
the_play87 написа:
Юпс-а кара към 2часа но ми трябва и осветление само с юпс не става имам син на 3 месеца и ми трябва осветление защото тока често спира от 4 до 10 часа особенно зимата :x
За осветление бих ти препоръчал светодиодно , те са на 12 волта пряко от акумулатора :?
miroton - майстор
Потърси си правата,ако не стане сега е време да си смениш акумулатора на колата с нов,а стария да използваш за осветление със светлодиоди.
  • 1
  • 2

Тема "Мнения за инверторен генератор-големи проблеми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: