• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
azaz1217 - помощник
dobcho_vn написа:
Ам докат чакаме автора да отговори, поне да си премерим....мощностите :-D
Айде празници наближават отпуснете се малко :wink:
Съжалявам ама ми прекъсна нета .
Та малко уточнение - монтирал съм няколко електромера като контролни на входове да следят монтираните на изход електромери .
Искам независима организация да завери и сертифицира моите електромери , става въпрос за счетоводен отчет само документално.Необходимо ми е ако стигна до спор със доставчика да докажа че имам коректно мерене .
Става дума за около 70 MW дневен разход.
fikata - майстор
Независимата организация,която може да завери и сертифицира електромери е БИМ- Български институт по метрология.
http://www.bim.government.bg/index.xsp? ... 940023D02F
azaz1217 - помощник
fikata написа:
Независимата организация,която може да завери и сертифицира електромери е БИМ- Български институт по метрология.
http://www.bim.government.bg/index.xsp? ... 940023D02F
Да прав си , това ми мина през ума първо . Електромерите съм ги монтирал , но аз искам да се завери моя проект , без да свалям електромерите и да ги нося в там .
dtmf - специалист
За 6 kV може би някоя руска организация. В Бг има ли мрежи на 6 kV?
hidrazin - майстор
Не само има ами има и ТАКИВА РАБОТИ. Сети се къде.
:partyman:
torbalan - Дървен философ
кауза пердута...
azaz1217 - помощник
dtmf написа:
За 6 kV може би някоя руска организация. В Бг има ли мрежи на 6 kV?
Има на много места в БГ мрежи на 6kV.Това е стандартно и широкоразпространено напрежение в индустрията .
А вече имам и решение на проблема . Една Софийска Фирма , която работи в тази сфера ще ми издаде документ декларация , като преди това ще направи необходимите процедури за проверка .
  • 1
  • 2

Тема "Електромер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: