• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
NeoBoss - специалист
hidrazin написа:
Кой няма акъл може да разбереш като погледнеш в огледалото.
Като ти е толкова спешно палиш колата и бегаш до Пловдив - по-близко е от Варна.
:partyman:
аз питах за кой има акъл ... и виждам че неможеш да отговориш аххахах и се радвам че ползваш огледало хахах :-D

Благодаря на всички отзовали са да помогнат .. наистина съм трогнат и имат моите адмирации. Бях остал със впечатлението че има само хора хора които обичат да се заяждат тук.

иначе проверих във няколко магазина за левче и други подобно но нямашя.... явно късната идея която ми дойде ще се осъществява за други празници.. Благодаря още веднъж и весели празници.
stiv1961 - майстор
Сподели идеята си де, ние може и да я осъществим. До празниците има още време :)
horgasz - специалист
Провери при тези, на 7-ми километър или при тези, в Дружба. Могат да имат парчета такива кабели.
NeoBoss - специалист
stiv1961 написа:
Сподели идеята си де, ние може и да я осъществим. До празниците има още време :)
еми въртяща поставка за жива елхичка , и исках да по канта да вграда такава странично сетеща лента която да е към няколко RGB светодиода и да дава едно приятно сиание , защото все пак ще е големичка че да обхваща саксията и да и придам красив вид.
  • 1
  • 2

Тема "Фибро оптичен кабел (светещ). Спешно , от къде." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: