• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ditronix - специалист
И като намериш,ако жилата са бели,поискай да провериш дали наистина е калайдисана мед или гаден алуминий! Зачистваш около 1 см. и стържеш с ножчето-докато се появи мед. Ако си остане беличко-не те съветвам да го вземаш! Защото аз откачих с подобен,но тънък кабел двойка-жилата жълти,готини.... Калайдисвам го с поялника,но на платката не ще да се запои-припоят го заобикаля и толкова. Оказа се че нишките са алуминиеви, помеднени и поялникът на момента отделя покритието. И на платката вече ставаше боза!
velas - специалист
На платката може да се сложат клемички... :wink:
vk - специалист
Днес гледах в Тенополис, имаше различни сечения от такъв кабел с прозрачна изолация.
Ама едното жило е медно, а другото ми изглежда алуминиево (сиво на цвят).
a_stoev - майстор
И аз си търся такъв кабел, за едно светодиодно осветление. И на мен изискванията ми са е сребрист и прозрачен, като сечение 0.35 мисля че е оптимално - да носи себе си и един светодиод с един малък кристал залепен на него.
ditronix - специалист
Еми от КОНРАД-Варна наскоро купих такъв -прозрачен 2х0,35 с надеждата да е меден,ама и той излезе от алуминиевите :-D Плосък е,като едното жило има тънка червена лентичка. Колкото за клемите на платката-и място няма за такъв детайл,а и не си струва-фанах му чалъма,а и гадния кабел е на привършване,после ще вземем меден!
paio - напреднал
Здравейте имам 2*0,5 и 4*0,5 от въпросния кабел. Ако все още търсите, обадете се .... Skype : paio99 или 0899862677

Прикачен файл

20130110_184614[1].jpg

Прикачен файл

20130110_184555[1].jpg
  • 1
  • 2

Тема "Търся прозрачен силиконов кабел, ползва се при полилеите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: