Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bikerstyle - помощник
разбрах, че ми трябва усилвател и си направих: http://www.youtube.com/watch?v=E5NjcZkJtFM
качеството на звука е лошо, но с една интегрална схема(ИС) за 0.88ст. и стабилизатор за 0.47ст. не може много да стане.
Така че ако някой знае за ИС - 9 Watt; 8ohm; max 9V моля да каже!!!!!! :?:
ОТ клипа е LM386N - 325mW (много слаба)
zil157 - специалист
На 30год. стана генерал

Димо Гяуров.От ефрейтор - генерал.И ...
MamaMy - майстор
Нали знаете кой е най големия аудиофил.
Господ. От едно ребро к'ъв говорител е напрайл а? :-D
hidrazin - майстор
MamaMy написа:
От едно ребро к'ъв говорител е напрайл а? :-D
По-скоро пищялка или хорна. :?

Изображение

:partyman:
petromaniq - специалист
9 Watt; 8ohm; max 9V - Е такова животно нема. Купи си готов кит- има ги по магазините и забрави за 9 волтовите батерии. По-голяма глупост от този клип не съм виждал. Стабилизатор вързан за 9В батерия. Някои разбивачи на митове може и да могат да правят клип, ама си нямат халхабер от електроника :-D
bikerstyle - помощник
petromaniq написа:
9 Watt; 8ohm; max 9V - Е такова животно нема. Купи си готов кит- има ги по магазините и забрави за 9 волтовите батерии. По-голяма глупост от този клип не съм виждал. Стабилизатор вързан за 9В батерия. Някои разбивачи на митове може и да могат да правят клип, ама си нямат халхабер от електроника :-D
Първо: Клипа не е глупав защото от всякакви източници на информация само той ми показа какво да направя - И СЕ ПОЛУЧИ ( не точно както трябва-признавам, но стана)
Второ: Готови малко трудно ще намеря ( не казвам, че е невъзможно), но все пак сайта се казва "НАПРАВИ СИ САМ" и затова реших да попитам тук. Трябва ми една схема, кондензатор, резистор, транзистор. Обаче какви не знам. В целия интернет търсих, но не намерих (продължавам да търся) . Затова пак казвам: АКО НЯКОЙ ЗНАЕ СХЕМА НА АУДИО УСИЛВАТЕЛ ДА КАЖЕ (не някакъв със супер много части и т.н. - обикновен)
И виждам, че не сте ме разбрали с 9 волт-овата батерия. Вижда ли ли сте малък високоговорител с 3-4 батерии (Не с ток). Е тва искам и аз да си направя. Моля помогнете.
petromaniq - специалист
Казаха ти вместо да ровиш нета и да си чешеш клавиатурата да вземеш да прочетеш някоя книжка и да видиш щое туй нещо ток, на филийка ли се маже или може направо да се яде.
bikerstyle - помощник
todortv написа:
Ето ти написани ватове. :-D
10W 9V battery :2thumbs:
sbirov - специалист
bikerstyle написа:
10W 9V battery :2thumbs:
...на товар 2 ома! :supz:

Тема "Високоговорител" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: