Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Stefan_62 - майстор
petkomz написа:
Това е правилния начин! Глава=конвертор! Цена на двоен конвертор - 19 лв.
Оня ден ми смениха конвертора с двоен /пуснах допълнителен приемник за втори телевизор/ и платих на техниците само 12.60лв., явно има разлика в различните региони в цените им, а би трябвало да са еднакви за цялата страна :?
petkomz - специалист
Това е цена за монтаж на допълнителен приемник, (за който плащаш 2 лв. месечно допълнително към месечната такса) тогава конвертора ти е безплатен! Когато отидеш да си го купиш от офис за да го ползваш както намериш за добре - цената е 19 лв. :wink:
Stefan_62 - майстор
Ясноооооооооо :? не го знаех. :drinkers:
velas - специалист
9лв такса SD приемник + 3лв монтаж... А за брадата трябва да се купите гребенче...щом 19лв ви се струва много, вземете си профи конвертор за 89лв... :-D
VLADO66 - майстор
leosat varna написа:
9лв такса SD приемник + 3лв монтаж... А за брадата трябва да се купите гребенче...щом 19лв ви се струва много, вземете си профи конвертор за 89лв... :-D
И профи чиния щото тоя профи конвертор ще и седи като звънче на свинче на тоя тиган
А има ли чалъм да си пусна втори приемник без да пускам втори кабел от чинията ?
ktamen - специалист
Родителите ми гледат ТВ на два телевизора, един вкъщи и един на верандата. Единият телевизор е вързан към цифровия извод на приемника, а другия към аналоговия. Никакви разклонители не трябват за такова свързване.
hidrazin - майстор
Да но и на двата ще гледат "Гащите на Изаура". :-D
:partyman:
ktamen - специалист
Точно тях гледат и двамата :lol:
Проблемът беше, че не им се разнасяха кабели, пък и не съм убеден, че знаят в коя дупка да ги мушнат, а не че имат различни предпочитания.
iliya_i - майстор
cerebral написа:
А има ли чалъм да си пусна втори приемник без да пускам втори кабел от чинията ?
Има
http://www.vga-sat.com/e-shop/?193,2-wa ... r-pss-2101
Слагаш двупортов (или колкото ти трябват) сплитер на кабела от антената и разклоняваш към двата (или повече) приемници.
Като купуваш сплитер - да е с честотен диапазон поне до към 2400 - 2500 MHz.

Тема "Разклоняване на сигнал от Булсатком" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: