Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
jekasus - майстор
hidrazin написа:
Аааа... И кабелите не се надписват с маркер. Слагат им се бирки.
:partyman:
Туй с маркера е холивудско :-D и не бирки, а хартиено тиксо, надписано с химикал, че молива се изтърква :-D За другото, да, само бум на място.
Но все пак "жицата" не е чак толкоз трудна материя. :-D
hidrazin - майстор
Бирки, бирки... При мен друго не минава. И перманентен маркер естествено. Като няма бирки, няма приемане на обекта, няма и пари. Има връщане, слагане на бирки и надписване. После евентуално и пари. :-D Една мнооооого голяма шопска фирма се опита да мине със спайки. Резултатът - всички кутии отворени, отрязани спайките, сложени ваго клеми и чакат някой да ги снима за да ги затворят и да почнат да си чакат парите. :shock: С бирките - същото.
jekasus - майстор
hidrazin написа:
Бирки, бирки... При мен друго не минава.
Като те знам откъде си и кат си представя един със калашников, няма начин да не ти повярвам :-D
И за маркера си призна :-D Нали един върл елтехник трябва да надпише с маркера......бирката :-D
hidrazin - майстор
:-D Ти поне ми вярваш за разлика от други дето бъркат като не вярват. Ако намериш някъде да няма бирка е оптическа измама. :lol:
Прикачен файл:
PICT0254.JPG
И за маркера си прав. Някои неща все още се правят ръчно и няма как да е с например комп. Надписват се ръчно ..... бирките а не кабела или хартиеното тиксо, макар и то да ме е спасявало в някои случаи. И наистина на него с молив не става - трие се лесно и пада. :)
jekasus - майстор
Говорим за домашно, туй от снимката - нямам право да стъпвам и да пипам там и не само аз :-D
hidrazin - майстор
Що бе? Аз си барам там. Ама много мисля преди това. :lol: И то това не е много сложно и голямо. Да ти щракна ли по-големичко? :-D
jekasus - майстор
Имам си правила - от водомера, от електромера. Точка. преди това не ме ебе(ще барнем, ама струва много скъпо).
Нищо, че съм поддържал една средна колбасарница 5 години.
hidrazin - майстор
О.К. Подхода е правилен. Винаги се съм обичал самонадеяните. Аз също се притеснявам понякога и гледам много да чета преди да барам. :?
Лека!
lov - майстор
Ето не извадиш ли чаршафа не е сладко ама на това ако му викате голямо здраве му кажи.
boqn_zara - специалист
:-D :-D :-D
Имам един приятел дето се хвалеше,че бил започнал работа като подръжка-електро.Един ден ми звъни и ми вика ще сменям бойлера ела да ми го свържеш. :?: :?: :?:
:-D :-D :-D

Тема "Може ли да се преправи лед прожектор с датчик на обикновен.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: