valentino76bs написа:Усуквай,не бой се....внимавай само при заголването да не прорежеш кабела...Усукванията не са разрешени. Поне според "Наредба 3". Ще ми е интересно усукването на 3х6+4 квадрата.

valentino76bs написа:Усуквай,не бой се....внимавай само при заголването да не прорежеш кабела...Усукванията не са разрешени. Поне според "Наредба 3". Ще ми е интересно усукването на 3х6+4 квадрата.
hidrazin написа:Може и без ''аман'',усукването се е доказало във времето като надеждно.....не само на 6 ами мога и на 10 да ти покажа как става....valentino76bs написа:Усуквай,не бой се....внимавай само при заголването да не прорежеш кабела...Усукванията не са разрешени. Поне според "Наредба 3". Ще ми е интересно усукването на 3х6+4 квадрата.Аман от "електротехници".
valentino76bs написа:Може и без ''аман'',усукването се е доказало във времето като надеждно.....не само на 6 ами мога и на 10 да ти покажа как става....Ако имаш желание може и на 16 квадрата да пробваш ама това ще ти е последното усукване покрай мен защото си събираш чуковете и си търсиш нова работа.
hidrazin написа:Разсмя ме...тенкс! И работодател ли ми стана...нали се сещаш ,че само тука може да си ги дрънкаш такива мании....valentino76bs написа:Може и без ''аман'',усукването се е доказало във времето като надеждно.....не само на 6 ами мога и на 10 да ти покажа как става....Ако имаш желание може и на 16 квадрата да пробваш ама това ще ти е последното усукване покрай мен защото си събираш чуковете и си търсиш нова работа.![]()
hidrazin написа: - И още доста такива.....Такава стана вече практиката. Ромските гета с колиби от какво ли не, всичките роми ги правеха и накрая като видяха, че не могат да се преборят с тях ги узакониха.
Хайде защото всички го правят да вземем и да го узаконим.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: