Да не са му прехвърляни кабелите от контакт в контакт. Някои панелки имаха подобно изпълнение. Тогава при прекъсване в един контакт по веригата следващите не работят.

hidrazin написа:То проблема е или нулата в таблото на въпросния кръг или някоя кутия. Според мен по-скоро второто.Или в някой дюбел в стената.

Над проблемния контакт би трябвало да имаш разклонителна кутия, махаш капачето и мериш.Ако не е там продължаваш наляво или надясно до следващата кутия.
 Над проблемния контакт би трябвало да имаш разклонителна кутия, махаш капачето и мериш.Ако не е там продължаваш наляво или надясно до следващата кутия.
 Браво, гадател
  Браво, гадател  А и ако са били и е включил уред с метален корпус, като духалка - щеше да е светнал като крушка и нямаше да си пишем сега с него. Малко неща са по-опасни от занулен контакт с прекъсната нула. Виж, това за зануляването е предположение, видях го на кристалната топка и чая, който пих сутринта.
 А и ако са били и е включил уред с метален корпус, като духалка - щеше да е светнал като крушка и нямаше да си пишем сега с него. Малко неща са по-опасни от занулен контакт с прекъсната нула. Виж, това за зануляването е предположение, видях го на кристалната топка и чая, който пих сутринта. Всичко е на база предположения, но от всичко с метален корпус при занулен контакт и прекъсната нула ще светнеш като крушка. Много е опасен занулен контакт без нула. Най-разпространените консуматори с метален корпус са печките.  А за автомата - не видях какво точно имаш предвид. Чакам да ми се проясни в кристалната топка.
 Всичко е на база предположения, но от всичко с метален корпус при занулен контакт и прекъсната нула ще светнеш като крушка. Много е опасен занулен контакт без нула. Най-разпространените консуматори с метален корпус са печките.  А за автомата - не видях какво точно имаш предвид. Чакам да ми се проясни в кристалната топка.