• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
ribnikolaevi написа:
...Как ме емна ...
:shock: Не бе човек. Просто си мисля че се задълбаваш много. Това по-горе е вярно. Никой не обръща внимание на нещо, което ежедневно ползва и то си върши работата "безмълвно". :-D
И гледай какво те съветва MIRO_073. Няма да те подведе.
:partyman:
P.S. Не знам всичко, но знам къде и как да го намеря без да питам. Може да ми разгледаш постовете и да видиш за колко неща съм потърсил съвет. :)

P.S. И не ми се обяснявай на лични ако обичаш.
Последна промяна от hidrazin на ср яну 29, 2014 1:55 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
На мен пък харесва :-D
http://mosselect.ru/novaya-seriya-mezon ... kh-rozetok
http://cosinus.com.ua/equipment/manufac ... h/venecia/
hidrazin написа:
Като нямаш пари, не ходиш на море.
Някои пък, ако не ходят на море, няма да имат пари :-D
ribnikolaevi - майстор
1
Последна промяна от ribnikolaevi на ср яну 29, 2014 2:15 pm, променено общо 1 път.
MIRO_073 - майстор
ribnikolaevi написа:
hidrazin написа:
ribnikolaevi написа:
...Как ме емна ...
:shock: Не бе човек. Просто си мисля че се задълбаваш много. Това по-горе е вярно. Никой не обръща внимание на нещо, което ежедневно ползва и то си върши работата "безмълвно". :-D
И гледай какво те съветва MIRO_073. Няма да те подведе.
P.S. Не знам всичко, но знам къде и как да го намеря без да питам. Може да ми разгледаш постовете и да видиш за колко неща съм потърсил съвет. :)

P.S. И не ми се обяснявай на лични ако обичаш.
Може и много да разбираш, не знам, няма да минавам през всичките ти 6042 мнения за да преценя. Но в общуването нещо ти куца. Писах ти на лични заради правилата на форума, както и добрият стил - да не цапаме темите. Има хора, щоито ги четат след време и личните обяснения в тема не са нито приятни, нито информативни. Но понеже ми отговаряш тук и аз си позволявам да го направя.

П.п.: Като сме влезли в жълтото, да цитирам тук какво ти написах, какво толкова те издразних да ми пишеш P.S. И не ми се обяснявай на лични ако обичаш.
Та ето ми писмото:
Не искам да цапам темата не за друго, а от уважение към форума и съфорумците, затова ще ти го напиша на лични:

Задълбавам се, да, проблемът си е мой. Има хора, които задълбават. И ?!
Ако не ти харесва питането ми, по-добре го подмини, вместо да се опитваш да ме обидиш, унижиш или да покажеш колко си голям! Всички сме малки понякога!

Със здраве!

Не се връзвай.hidrazin е печен и помага много и изказа му не е с лоши намерения. УБЕДЕН СЪМ. Просто е мааааалко по-рязък. :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:
ribnikolaevi - майстор
VLADO66 написа:
А не може ли да се боядисат :? http://www.youtube.com/watch?v=rZGokzth7f4

Яко е!
Я обясни малко ...
radius - майстор
Я виж какви хубави бели врати имаш. Хич няма да е лошо да сложиш бели рамки.
ribnikolaevi - майстор
radius написа:

:? Защо реши така?
VLADO66 - майстор
Защото бялото и черното са неутрални цветове.Иначе винаги можеш да сбъркаш десена и ще стои грозно.
radius - майстор
ribnikolaevi написа:
radius написа:

:? Защо реши така?
Защото цветовете няма да са същите като стените ( а не е и нужно) и ще стане една смесица от близки цветове. По-добре беличко, хем ще е относително контрастно и ще се вижда, което е добре, особено за ключовете. И все пак това е моето мнение по въпроса и не е меродавно.
След 5г. като смениш цвета на момчешката стая, ще намериш ли друг цвят рамки за тази серия. Най-вероятно ще е спряна. Аз директно ти говоря за готови рамки, песимист съм за къстъм.
  • 1
  • 2

Тема "Дървени рамки за Шнайдер Алегро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: