Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
КИМИ - специалист
Ясно- андянал съм се ан хОй. :-D
Утре ще има фойерверки като купя новата плоча.
hidrazin - майстор
Ти що реши че трябва нова плоча?
:partyman:
КИМИ - специалист
Старата грееше само нея си- затова ще я засиля в кофата. :stock1: :lцl: :hurra:
hidrazin - майстор
А не си ли помислил че може да е прецакан ключа? Поне го провери. И аз така още както ученик аха да тръгна да купувам нова плоча за Раховеца. :)
КИМИ - специалист
Значи на 4- та степен грее като все едно е на 1-ва. Смених ключа с друг и пак грее мързеливо.
Ако е и от втория ключ същото, поне ще си имам нова плоча, но все пак как без мултицет да намеря тоя извод с общата точка? Аз съм автомеханик- всичко мога да намеря, даже на жените г-точката, само да ги виждам, но откъм токове съм много зле.
fikata - майстор
но все пак как без мултицет да намеря тоя извод с общата точка?

Търси най дебелия...край от трите.
hidrazin - майстор
Повечето автомеханици обикновено имат в сервизите пробна лампа на 12 волта. Ако си свалил плочата, с такава пробна лампа и акумулатор може да провериш дали двата нагревателя са здрави.
КИМИ - специалист
hidrazin написа:
Повечето автомеханици обикновено имат в сервизите пробна лампа на 12 волта. Ако си свалил плочата, с такава пробна лампа и акумулатор може да провериш дали двата нагревателя са здрави.
Аз вече съм я свалил плочата и ще слагам нова, а кабелите са вече объркани, жената ще ме пребие като куче ако утре до обяд не и работи печката, но не се шашкам.
Приготвил съм пожарогасител, аптечка, суха храна за 3 дни и каска и твай! :rock:
hidrazin - майстор
Не забравяй манерка с ракия и нож за оцеляване. :-D
КИМИ - специалист
Няма шанс, големите ножове са в кухнята и са на жената,
ако не пиша до 3 дена- пийте по едно за мене и твай...

Тема "Правилно ли свързах ключовете на котлоните..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: