• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kireto1 - специалист
Когато включа печката в контакта ,релето веднага почва да пука и реотана започва да грее.
Когато я включа от копчето вентилатора си тръгва нормално.( и релето продължава да си пука )
:-D кучетата си лаят кервана си върви :-D
rado_ev - специалист
Керванът си върви ама кучетата не са се разлаяли много. :) Още е първата страница, а можеше да се разтегли до три страници най-малко. :-D
Това, че работи вентилатора е супер. Сигурно е залепнало релето, при това изгаряне, което се вижда на снимката. Притеснява ме, че твоето на платката е за 28в- а това което си намерил е за 12в- Нямам представа какво напрежение реално включва твоето реле. Предлагам ти да разпоиш повреденото реле от платката и тогава да пробваш дали ще заработи нагревателя. Не би следвало да заработи, а без релето и без притеснения, че ще изгори нагревателя, можеш да провериш дали работят останалите функции на печката.
kireto1 - специалист
12 волтово реле пасна идеално (1,60 лв. ).Имаше едно краче повече,но аз го "осакатих' и всичко си дойде на мястото.
Старото го отворих-бобината му беше изгоряла.Обаждах се за реле на официалния сервиз на Rowenta във Варна.
-Доставка на релета не правим.Сменя се цялата платка-60,00лв. + доставката. :shock:-ми отговориха от сервиза
  • 1
  • 2

Тема "Вентилаторна печка Rowenta SO ­ 6220" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: