Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
radius - майстор
Бреее, много паднали тия чартъри.
stiv1961 - майстор
Аз съм с връзки, хидрата ми е земляк и ми прави големи отстъпки :)
hidrazin - майстор
MIRO_073 написа:
Аз гласувам ............
Стига бе. Човек да не кръшне из руските форуми и да отиде в близкото кафене за да изпие 2-3 цигари с кафе. Веднага ще го натопите. :-D Няма нужда ама благодаря все пак.
:partyman:
romanpm - майстор
MIRO_073 написа:
Аз гласувам hidrazin да бъде номиниран за най-полезен съфорумец в ел раздела с право за кандидатстване за модераторски права :prayer:

П.П. Аз не знам как, но нека някой който знае да пусне една тема с вот да определим кой е най полезния съфорумец в раздела!
:partyman: :mrgreen: + !
VLADO66 - майстор
Хидра-а-а,нарочно не пиша в другата тема.Не се възгордявай и не бъди отровен,ти си знаеш :wink:
kalpev - специалист
MIRO_073 написа:
Аз гласувам hidrazin да бъде номиниран за най-полезен съфорумец в ел раздела с право за кандидатстване за модераторски права :prayer:

П.П. Аз не знам как, но нека някой който знае да пусне една тема с вот да определим кой е най полезния съфорумец в раздела!
:partyman: +1
stiv1961 - майстор
Вече пътува насам :)

Прикачен файл

ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (35.39 KиБ) Видяна 3468 пъти
a_anastassov - специалист
MIRO_073 написа:

НЕ само в ел. раздела.
+10
stiv1961 - майстор
А бе я чекай да питам, значи има ли значение коя клема къде ще закача, че забравих коя къде е :?
Единия кабел излиза от ключа и влиза в терморегулатора, от там другия отива в една термозащита/ май :? / и от там към нагревателя....... май ще вляза в бисеритеИзображение
kabel96 - специалист
Влезе вече и в господарите :? :partyman:

Тема "Терморегулатор за конвектор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: