• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fikata - майстор
Ето ти монтажна схема
http://www.elremont.ru/stirm/st_eng/ima ... sl_004.gif

Средния извод 1 след бобината на ключалката отива на клема В2 на програматора.
От клема 2 на ключалката оранжев проводник на клема 3 на ключа S6 /за цяло или повин пране/
От клема 3 на ключалката бял проводник до клема 1 на ключа S12 /Ключ Вкл/Изкл /
maxx271 - специалист
за белия и оранжевия разбрах но на тази схема е даден на средната клема влиза черен кабел до колкото прочитам а моят е син и от това което мога да видя е че влиза в двигателя интересува ме ако объркам кабелите може ли да даде на късо
vk - специалист
Това заключване на люка на пералнята , според мен не е толкова необходимо. То си има механично заключване. Добавяне на някаква електрическа ключалка си е капризна работа. Може би е направено за предпазване от деца. Ако целта не ти е да пазиш от деца, то спокойно можеш да ги махнеш тия кабели и да останеш с механичната ключалка.
MamaMy - майстор
Електрическата ключалка е много дразнеща. Ако забележиш в последния момент че си забравил да хвърлиш вътре и кърпата за ръце в кухнята, а пералнята току що е почнала да налива, нанайси. Ще чака следващото пране. Разбирам както е при мен на АЕГ-то. То няма друга ключалка освен ел, но си има и сервизен механизъм за лесно отключване дори без ток.
thinkpad - майстор
MamaMy написа:
Ще чака следващото пране.
При мен 30 сек, след като свърши програмата или се прекъсне захранването, електрическата ключалка се отключва.
lyubohar - майстор
vk написа:
Това заключване на люка на пералнята , според мен не е толкова необходимо. То си има механично заключване. Добавяне на някаква електрическа ключалка си е капризна работа. Може би е направено за предпазване от деца. Ако целта не ти е да пазиш от деца, то спокойно можеш да ги махнеш тия кабели и да останеш с механичната ключалка.
Абсолютно необходимо е!
Сменях паркета заради повредена такава.
От центрофугата при вибрациите се отворил капака.
Не случайно я има електрическата ключалка.
  • 1
  • 2

Тема "проблем с пералнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: