Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MIRO_073 - майстор
vici123 написа:
Каде се продава такова гнездо?
Изображение
Туй за какво е :? за аудио ли? Няма стандарт, работно напрежение :? Такива "гнезда" колкото щеш
miroton - майстор
В повечето случаи

Прикачен файл

beringer_mixtafel.JPG
beringer_mixtafel.JPG (61.59 KиБ) Видяна 1722 пъти
Cyberloner - специалист
Лични те съветвам да си вземеш на Neutrik или switchcraft. Малко по-скъпи са но си залужава - практически вечни освен ако не се третират с особен вандализъм/идиотизъм (тука си спомням как един беше успял да завре кабела за захранването - PowerCON в SpeakON-а :) )
vici123 - напреднал
MIRO_073 написа:
vici123 написа:
Каде се продава такова гнездо?
Изображение
Туй за какво е :? за аудио ли? Няма стандарт, работно напрежение :? Такива "гнезда" колкото щеш
Трябва ми за зареждане на ел инв количка че старата почна да загрява нпрежение 24в 7 а
vici123 - напреднал
MIRO_073
Кажи ми от каде Да си купя такова гнездо но да не е от Божилов
hidrazin - майстор
Аааа... той Божилов е много културен я. Сигурно те посрещна с ракия, салата и тънки цени. :-D
Не знам защо се натискаш точно за такива букси? Металните с бутон са много по-добри. Ако чак толкова ти пречи бутона спокойни може да го демонтираш.
У нас такива не са разпространени и аз лично не знам някой да продава такива. Пък повярвай че знам почти всички големи и заредени магазини.
:partyman:
vici123 - напреднал
Настоявам на такава букса без копче защото инв количка е стакава но започна да загрява. А мястото е много малко и др букса не може да се сложи
MIRO_073 - майстор
Мога да ти кажа за тези.

Разгледай ги.

Прикачен файл

Контакт.jpg

Прикачен файл

Щепсел.jpg
hidrazin - майстор
vici123 написа:
Настоявам на такава букса без копче защото инв количка е стакава но започна да загрява. А мястото е много малко и др букса не може да се сложи
Няма значение за какво е. Буксата е китайска и точно такъв модел у нас не се предлага - няма търсене и приложение. За нормалното им приложение е необходимо да имат бутон за заключване. Твоето е частен случай. Направих си труда да поровя при китайците. Единични бройки не предлагат. Най-евтиното което намерих е 10 броя за 8,70 долара и 6 броя за 6,70 долара.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 43400.html
http://www.aliexpress.com/item/XLR-Fema ... 01240.html
Цената е напълно прилична и доставката до България е безплатна. Просто ще трябва малко да изчакаш докато дойде. Има вариант да дойде и за седмица но цента за доставка става .....
И какво значи няма място? Всеки средно грамотен електронкаджия ще намери място за тези металните. Има и друго решение - да се сменят и двете с друг модел.
:partyman:
MIRO_073 - майстор
Има и друго решение - да се сменят и двете с друг модел.
Да, То затова предложих комплект с щепсел.

До автора: поне напиши габаритните размери на този твоя и размерите не монтажните отвори.:

Тема "xlr гнездо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: