Мдааа жълтата серия на ейнхел е чук определено.Биещата ми дрелка за 50 пари що мъки я мъчих за дюбели във тия панели,що лепила е забъркала,абе ако можеше да говори нямаше да и млъкнат устата
Но здравото си е здраво,и което е още по важно за пари 5 пъти по малко от марково.
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fox_vt
- майстор
98 мнения в "Евтините инструменти, които вършат работа"
stiv1961
- майстор
Аз от 3-4 години имам ъглошлайф 115 мм на RTR за 30 кинта, по време на гаранцията рязах едни мраморни плочи
и естествено ротора изпуши, смениха го, но сега при по- продължителна работа започва да грее в зоната на държане и го оставям да си почива. Определено следващия пак ще е на RTR, но ако намеря 125 мм ще е супер.
thinkpad
- майстор
stiv1961 написа:Определено следващия пак ще е на RTR, но ако намеря 125 мм ще е супер.Няма регулатор от 0-лата дрелката, иначе върти здраво.
thinkpad
- майстор
stiv1961 написа:Аз си направих, но и мощността на дрелката пада, като работя подавам бавно и нещата се получават. Разбира се ползвам дрелката на стойка. Ето гоТо да не мислиш, че с копчетата в дрелката мощността не пада?
valentino76bs
- майстор
Извинявам се предварително на автора пуснал темата но четох една друга тема която е над 50 страници но решение не можах да взема ,та да питам някой тука имал ли е подобно чудо и дали е добре ,че нещо не ми се дават куп пара за нещо което рядко ще се използва да не кажа че като си свърша една малка работа с години сигурна ще стои.
Прикачен файл:
10855itln40139-motoren-benzinov-verijen-trion-einhell-bavaria-black-bpc-1235.jpg
bulhomes2
- майстор
Ми що не вземеш от някой да си свършиш работата? На това не се знае цената, но хасковските са по 70 лв.
Тук ще се разгранича рязко за Ейнхела. Точно жълтата дрелка ме отказа от тази марка. Да не взема зален бош за 120 лв, викам си "що да си спестя 20 лв - нали е все дрелка - какво толкова ще и се счупи" та взех тоя боклук. След година трябваше да си взимам оная за 120 лв. Която ме изкара поне 6 години. Дали ми излезе евтино, а? Имам и нек'ва дрелка от Кауфланд за 10 лв. Според темата - и тя върши работа. Ама си дупча само фактурите с нея, и то много внимателно, щото веднага замирисва на стопена пластмаса. Изобщо мисля, че е редно да се уточни какво се има в пред вид с "работа" в заглавието на темата. Всички евтини машинки ги продават като "хоби инструмент" - тоест да се ползват когато ти потрябват инцидентно. За мен "работа" е да ползваш даден инструмент поне 2 пъти в седмицата. "Професионални" са тези, които се ползват всеки ден.
Тук ще се разгранича рязко за Ейнхела. Точно жълтата дрелка ме отказа от тази марка. Да не взема зален бош за 120 лв, викам си "що да си спестя 20 лв - нали е все дрелка - какво толкова ще и се счупи" та взех тоя боклук. След година трябваше да си взимам оная за 120 лв. Която ме изкара поне 6 години. Дали ми излезе евтино, а? Имам и нек'ва дрелка от Кауфланд за 10 лв. Според темата - и тя върши работа. Ама си дупча само фактурите с нея, и то много внимателно, щото веднага замирисва на стопена пластмаса. Изобщо мисля, че е редно да се уточни какво се има в пред вид с "работа" в заглавието на темата. Всички евтини машинки ги продават като "хоби инструмент" - тоест да се ползват когато ти потрябват инцидентно. За мен "работа" е да ползваш даден инструмент поне 2 пъти в седмицата. "Професионални" са тези, които се ползват всеки ден.
valentino76bs
- майстор
Абе то и маркови машини дават дефекти,и може хобито да го ползваш и един път седмично или месечно ама като я даманиш яко се тая,а пък ако си е ползваш всеки ден по две дупки за фактурите ти
или на нещо си има да я имаш двеста години.А има и дрелки и шлайфове наистина са само за фактури и рязане на стириопор.... А за другото да имам ,че ми е неудобно да искам инструмент ,че е като чуждо магаре все на пътя се разваля....
П.П. пък и на ей пресен пример тея тенти ги слагах скоро на един приятел 12 дупки 45 см фи 12 за шпилки с къртач перфоратора не мръдна пере кат булдозер ама тоз път внимавам при малко затягане дърпам и не го мъча. И тука е другото ако му бях взел колкото му исках фирми за тоя монтаж труда избива два пъти инструментите с който съм ги правил ами....
П.П. пък и на ей пресен пример тея тенти ги слагах скоро на един приятел 12 дупки 45 см фи 12 за шпилки с къртач перфоратора не мръдна пере кат булдозер ама тоз път внимавам при малко затягане дърпам и не го мъча. И тука е другото ако му бях взел колкото му исках фирми за тоя монтаж труда избива два пъти инструментите с който съм ги правил ами....
Прикачен файл:
1.JPG
fox_vt
- майстор
bulhomes2 написа:Ми що не вземеш от някой да си свършиш работата? На това не се знае цената, но хасковските са по 70 лв.Говорим за ейнехла преди години да речем 7-8-9 години.И още нещо дрелката е 650 вата.Изобщо забравете че машина със ватове по малки от тия ще върши работа.Ъглошлайф 950 вата,зеге 650 вата,виброшлайф 200 вата!!!??? и т н.Ъглошлайфи има и по 450 вата които загряват само докато развъртят диска,зегета по 350 вата за виброшлайфите да не говоря.
Тема "Евтините инструменти, които вършат работа" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература