Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ivanovbg - майстор
filmatoplo написа:
.Има ли такова нещо , като му свържа 3 различни цвята светещ маркуч на всеки извод -да мени цветовете един след друг през определен интервал.
http://bardesign.info/Led_diodi_lightin ... oller.html
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
...............................
Ех Иванов, Иваноооов. Не четеш и не гледаш какво предлагаш. Това не става. Ама и не можеше да се очаква друго де.
Схема: за самостоятелен монтаж; светещ маркуч; 230VAC - 4 канала
Пълната му схема
:partyman:
sstefanov - майстор
Hidrazine, тази цялата антична схема може да се замени с един CD4017 + 3 MOC3063 и малко пасивни елемети.
hidrazin - майстор
sstefanov написа:
Hidrazine, тази цялата антична схема може да се замени с един CD4017 + 3 MOC3063 и малко пасивни елемети.
:? Сериозно? Я проходи линка от горния ми пост. :-D
ivanovbg - майстор
:lol: :lol: :lol: Знам, ама как да те накарам да намериш на човека нещо готово и евтино, а не схеми от миналия век.

Иначе ако му се пои и програмира - penoff.wordpress.com/2009/01/06/led_rgb_light_effects_pic12f629_bg/
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
:lol: :lol: :lol: Знам, ама как да те накарам да намериш на човека нещо готово и евтино, а не схеми от миналия век.
Да бе, направо ти повярвах. Просто както винаги - пак сбърка. И що, ти не можеш ли да му намериш?
Мда...
P.S.
Иначе ако му се пои и програмира - penoff.wordpress.com/2009/01/06/led_rgb_light_effects_pic12f629_bg/
Ама ти продължаваш да не си в час за какво пита човека? :lol:
ivanovbg - майстор
Еми доколкото разбирам си търси управление на трицветен гирлянд с една програма - само редуване и на бавна скорост.
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
управление на трицветен гирлянд 220 волта
ivanovbg - майстор
hidrazin написа:
220 волта
Подробности, а и предполагам, че човек питащ за схема не е толкова бос да си сложи едни релета.

hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
Подробности, а и предполагам, че човек питащ за схема не е толкова бос да си сложи едни релета.
Уфффф... Подробности било. Ти как го искаш - само главата или целия? Щото мине ли главата, останалото са подробности. :lol:
Къде видя да пита за схема?
Търся нещо което да ми редува 2 или 3 извода 220 волта
няма ли нещо 2-3 канално което ги редува през интервал
Предполага се че пита за нещо готово или полуготово. Затова дадох схеми на 230V и готова платка на приемлива цена.
Сега ще тръгне да преработва от LED на мрежово ли? То контролери за LED в нета има колкото щеш. Има и за маркучи.
Примерно тук

Тема "Търся" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: