Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
todortv - майстор
Draganov написа:
Обикновено на рамката са платката на фотоприемника за дистанционното и платката със сензорните бутони за управление на телевизора.Не мисля,че може да е станало нещо фатално с телевизора.
Принципно е така, но на някои T-CON борда и буферите са долу, така че дай някой лев да го отворят..... :partyman:
DundyTheCroc - майстор
Щом не е капало по високото напрежение и не е гърмяло има реален шанс след седмица съхнене да работи безпроблемно. Жената беше изтървала едно дърто PDA във вода, след два дена на парното запали и още си бачка. Иначе изпран на 40 градуса телефон не тръгна :)
todortv - майстор
DundyTheCroc написа:
Щом не е капало по високото напрежение и не е гърмяло има реален шанс след седмица съхнене да работи безпроблемно. ....
Колко високо е в този телевизор напрежението? :)
ivanovbg - майстор
todortv написа:
Колко високо е в този телевизор напрежението? :)
Зависи от етажа :lol: :lol: :lol:
DundyTheCroc - майстор
E колко, колкото е в мрежата, не съм имал предвид киловолти като в CRT.
hidrazin - майстор
DundyTheCroc написа:
E колко, колкото е в мрежата, ...
В мрежата е НИСКО напрежение.
:partyman:
От автора:
Благодаря на всички за интереса и отговорите! Телевизора го пуснах и си върви добре -дистанционно, сензорни бутони, всичко... Надявам се да не се появяват проблеми. Всичко най-добро и успехи на всички заинтересували се от темата ми! :)
MamaMy - майстор
Продължавай с надеждите. Пали си свещ редовно и вярвай. На всички глупости дето четеш :-D .
Като спре след няколко месеца или почне да прави магарии, се сети за тази тема и спомени с добро тези които ти дават съвет да го занесеш на техник. Това са разбиращите хора които ти мислят доброто :wink:
Draganov - специалист
MamaMy написа:
Продължавай с надеждите. Пали си свещ редовно и вярвай. На всички глупости дето четеш :-D .
Особено твоите.... :supz:
todortv - майстор
MamaMy написа:
Продължавай с надеждите......
+1 :supz:

Тема "СПЕШНО!!! Залях си led телевизора с вода!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: