• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
thinkpad - майстор
gogo7777 написа:
Не знам дали се бъзикаш, ама аз съм виждал именно такова изпълнение и много ми хареса. Естетически издържано и много красиво. Един пън и две метровици за колони.......абе супер красота.
Аз съм виждал тонколони, направени като камък е издълбан и са поставени вътре говорители. Минаваш и чуваш как музика свири, а на пръв поглед никъде не виждаш колони. Доста естетично направено и се сливаше с околният фон - на морето, плажа.
bagera1 - специалист
ето го действие :supz:
www.youtube.com/watch?v=6OPxIOSnTSo&feature=youtu.be

пионерчетата от тази епоха страдат от загуба на пищялки ако се слушат на усилвател- слушани са :lol: но ще сложа допълнителни
иначе са 80 вата 4 ома
наредих нещата в чекмеджето :lol:
с пластмасови стени е и ми е по-спокойно
Изображение

другия вариант е да ползвам това или поне охлаждането му по някакъв начин :?

Изображение
Изображение

това за цепеницата е идея, могат да станат интересни неща+дърворезба може би;) но не бих го направил
нито ще са в къщи, нито съм ориентиран към подобен тип интериор
hidrazin - майстор
gogo7777 написа:
... и две метровици за колони.......абе супер красота.
Ама само красота. Цели цепеници не са много подходящ материал за тонколони.
:partyman:
bagera1 - специалист
гледам това и си мисля нещо такова да стане
https://www.youtube.com/watch?v=DRyOb-akSvE

но за компактна кутия ще ми пречат тези алуминиеви планки
Изображение

дали може без тях, предполагам са за охлаждане но ако се сложи вентилатор от захранването на компа, ще мога да ги махна и данамаля габаритите

сериозен съм и искам да го направя, надявам се знаещите да бутнат едно рамо :wink:
hidrazin - майстор
За махане - забрави. Може обаче да сложиш по-компактни. Вентилатора не е добра идея и ако можеш го избегни.
Като това на клипа няма да стане. Никога. В кутията от клипа е натъпкан заводски усилвател Onkyo. :-D
bagera1 - специалист
Говоря за намаляване размерите на кутията, да стане компактно.
hidrazin написа:
Като това на клипа няма да стане. Никога.
ако имаш в предвид кутията, не бъди сигурен, ще се постарая да я намаля а за качеството и вид ще се справя повече от добре :yawinkle:
miroton - майстор
Като се загледах по добре в изработката ми прилича на усилвателите на бате гоико.
miroton - майстор
ето модел от 2013година

Прикачен файл

Снимки0639.jpg
hidrazin - майстор
bagera1 написа:
... ако имаш в предвид кутията, не бъди сигурен, ...
Оооо... Разбира се че не говоря за кутията а за карантията. То и аз ще я направя по-добра от клипа, макар да не съм по дърводелството.
Даже мисля някъде в къщи трябва да имам останали няколко парчета тъмен, естествен махагонов фурнир. :-D
bagera1 - специалист
зарибяваш ли ме :lol:
тя таз кутия малко скъпа ще легне
иначе махагончето е добре, и аз имах :mrgreen:
Изображение

miroton, това твое производство ли е или на въпросният Гойко. Аз не разбирам но ми изглежда добре- подредено, без паяжини от кабели, компактно. Ще си чопкам малко по-малко пък да видим как ще стане. мисля си за пиано лак но не знам дали на плоскостите ще държи шпиц и боя.

като напредна ще кача снимки, ако имате препоръки пишете :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Подходяща кутия за домашен усилвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: