• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
radius - майстор
То ако беше до батерия с по-голям капацитет, да са я сложили. Масата е проблем и неслучайно ползват батерия с малък капацитет, но позволяваща голяма консумация ( това 25С). Едва ли е по-евтина от някоя голяма "обикновена".
ESPACE - майстор
За теглото си писал, за размерите не.
Иначе ако търсиш нещо добро за малко пари това е твоята батерия.
http://rcforever-bg.com/shop/index.php? ... uct_id=196

За тия 12лв. вземаш тази батерия, късаш оригиналната обвивка и получаваш ТРИ броя елементи по 3,7V, 1000mah 25C по 30 грама всяка. А това че твоята батерия тежи 96 грама е много съмнително при положение че тази батерия има 6 пъти по голям сумарен капацитет събран в 82 грама. И е вярно, лично съм ги тествал.
estorm - специалист
ESPACE написа:
За теглото си писал, за размерите не.
Иначе ако търсиш нещо добро за малко пари това е твоята батерия.
http://rcforever-bg.com/shop/index.php? ... uct_id=196

За тия 12лв. вземаш тази батерия, късаш оригиналната обвивка и получаваш ТРИ броя елементи по 3,7V, 1000mah 25C по 30 грама всяка. А това че твоята батерия тежи 96 грама е много съмнително при положение че тази батерия има 6 пъти по голям сумарен капацитет събран в 82 грама. И е вярно, лично съм ги тествал.
Ако се разглоби на елементи с какво би могло да се зарежда безопасно? С имакс ли?
hidrazin - майстор
А ти досега с какво зарежда старата?
:partyman:
nv952 - майстор
А батерия от смартфон? :? 2600мА обаче като грамове незнам.
ESPACE - майстор
nv952 написа:
А батерия от смартфон? :? 2600мА обаче като грамове незнам.
Не става, не може да отдава такъв ток.
Lisko - майстор
hidrazin написа:
А ти досега с какво зарежда старата?
:partyman:
той не е Той :partyman:
nv952 - майстор
Ако на колегата не му е проблем дапусне няколко снимки на дрона щот и аз бях мераклия ама се отказах.Обаче ся като прочетох темата и нещо пак започна да ме яде от вътре.Преди си бях купил един хеликоптер.от лидл бяха пуснали един и беше мн як само че и на него батерията държи 4-5 мин.но в краьна сметка го шитнах в продавалника.Другия въпрос ми е на вън как лети с наличието на вятър (ако си пробвал)гледах едно клипче в ютуб че има и едни дето се упраяват с андроид пролижение.
  • 1
  • 2

Тема "Специфичен въпрос за батерии, разбирач трябва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: