• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
shadow__01 - майстор
Niki82 написа:
То добре, ама как да разбера?
Махаш димера и гледаш дали прави проблеми при включена лента.
Изключваш трафа и пак гледаш за проблеми.
Елиминираш заподозрените едно по едно.
Niki82 - напреднал
shadow__01 написа:
Niki82 написа:
То добре, ама как да разбера?
Махаш димера и гледаш дали прави проблеми при включена лента.
Изключваш трафа и пак гледаш за проблеми.
Елиминираш заподозрените едно по едно.
Когато махна димера, няма нищо да разбера, защотопроблема идва от това, че не мога да я цъкна от дистанционното или изгася, след като е стояла в мрежата неизвестен брой часове. Когато изключа ленрата от дистанционното, по лентата явно придължава да тече малък ток. Нали след като го спра изобщи не трябва да пуска ток? Ако е само на траф тя ще си работи и като го извадя от контакта ще спре. Как ще разбера къде е проблема тогава? Ако не трябва изобщо да има ток, след като узключа димера от дистанционното, то значи там е проблема, защото ток има и като се прибера ще измеря с мултицета колко е. Контакта не е занулен, трафа не е замасен/незнам как да го замася него\
ESPACE - майстор
В димера ти е проблема, разбира се.
Niki82 - напреднал
ESPACE написа:
В димера ти е проблема, разбира се.
Да и аз така мисля. Само ме интересува димера в изключено положение на 100% ли спира тока към лентата или не?
krasi92 - майстор
контакта трябва да се занули задължително . Ако трафа работи на повече от 80% не е добре.. той си има защита от претоварване и се самоизключва когато прегрее. Относно смущенията на кабелната отдалечаването на модулите може би ще помогне
Niki82 - напреднал
Ами незнам каква е лентата, която сложиха на секцията, около 3м да е общо. Трафа е 25вата. Вчера откачих лед лентата от димера и закачих мултицета. Показваше 11,5 в мисля. Изключих от дистационното показа 0в, но когато лентата е закачена длед изключване, съвсем леко светят диодите, незнам защо. Та седя половин час димера включен, мултицета показваше волтажа и исках да го изключа от дистанционното, но уви не иска. Трябва да го изключа от мрежата, да стои 30мин и тогава. Няма да е трафа, след като стана така и след махането на лед лентата о включване на мултицет на мястото й, няма как той да направи такъв товар.
MamaMy - майстор
Спазваш ли поляритета и вход-изход на димера? Работи и на обратно, но много нестабилно.
Niki82 - напреднал
Да спазил съм го
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с димер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: