• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
lyubohar написа:
С греца ще се вдигне напрежението.
А със селена не се ли вдига?
:partyman:
FM STEREO - специалист
С греца се вдига колкото и с селена :-D ,сложи нов селен и оправи автоматиката,от това по добро няма.
thinkpad - майстор
FM STEREO написа:
С греца се вдига колкото и с селена :-D ,сложи нов селен и оправи автоматиката,от това по добро няма.
Селенът ми излиза по-скъп от един 20А грец за 3лв. Също така питах, но не знам дали ще мога да намеря нужното реле, което е било оригинално по схема, а и като цяло 230волта върху платката не ми харесват. С ГРЕЦ-а би трябвало да имам пад около 1.4V. Със селена - нямам никаква идея.
gogo7777 - майстор
Селенът ми излиза по-скъп от един 20А грец за 3лв.
Абе тия грецове КВххх са горе долу "лев за ампер" та вземи поне един от 5 лева. :lol:
thinkpad - майстор
gogo7777 написа:
Абе тия грецове КВххх са горе долу "лев за ампер" та вземи поне един от 5 лева.
Ще го сложа на корпуса за охлаждане, а самият ГРЕЦ трябва да издържи 3А. Такъв от 20А вярвам, че го може.
Последна промяна от thinkpad на пон яну 05, 2015 10:53 pm, променено общо 2 пъти.
miroton - майстор
gogo7777 написа:
Селенът ми излиза по-скъп от един 20А грец за 3лв.
Абе тия грецове КВххх са горе долу "лев за ампер" та вземи поне един от 5 лева. :lol:
35А е 85 стотинки смени си магазините
gogo7777 - майстор
Ааааа не, аз като видя стотинки и бегам бързо, смени си ти магазините :lol:
Преди като не знаех бях накупил бая най-различни по ток грецове, все бяха КВххх......грееха като за световно на много по-нисък ток от номиналния. Сега стоят в една кутия, като съм им отрязал изводите на променливото и станаха двукраки диоди, така са по-полезни. :lol:
fox_vt - майстор
Бягай надалеч от такова грецове за 85 ст 35А :-D По евтино менте на него от 1,5 лв не съм виждал което разбира се не значи че някой китайски гений не е сътворил нейде.
miroton - майстор
Па от комет ги взех и там ако продават ментета са фана и аз за главата

Прикачен файл

Професор-Вучков.jpg
Професор-Вучков.jpg (60.44 KиБ) Видяна 1878 пъти
gogo7777 - майстор
И кво като са от Комет? Тия за еталон ли ги смяташ.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Тема "Струва ли автоматиката в Токоизправител АПС12/3.5 - 2А?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: