Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
FM STEREO - специалист
След първата лампа ти е прекъснал някой проводник,щом всички останали след нея не ти светят,просто трябва да провериш свързването след нея,ще се справиш и без уред.
nv952 - майстор
andic написа:
ако искаш ще ти ги купя и ще ти ги изпратя като подарък няма да ми ги плащаш
[-X Глупости...аз с нищо не съм ти помогнал. :)
andic написа:
братле, знаеш ли тогав защо климатика ми зимата нещо вече не духа яко топло като преди? Сложен е на 31С, ама си духа направо хладко, преди не беше така, а е Митцубиши в стаята, да не би да те заминал фреона???
От климатици си нямам идея,обаче преди няколко дни се чудих що и моя DAIKIN не духа топло пък то кво било....Пустия прах :axe:
Провери си филтрите да не са задръстени.
И ако може една снимка на луните в банята че ми стана интересно. :roll:
ИзображениеИзображение
andic - помощник
aaaa, аз прочетох, че си спец от климатици! объркал съм се, трябва май да го чиста и аз филтъра...
еми ето братле и въпросния проблем в банята, 2 трафа по 4 луни, в момента е само 1диния и едната луна сум я изключил, да са 3, утре ще гледам да извадя през дупката кабелите и да видя какво става
http://oi62.tinypic.com/15xo805.jpg
nv952 - майстор
Прав е колегата FM STEREO ,че може и без мултицет :)
Начертах ти нещо ...надявам се,че поне нещо ще схванеш.Ако ли не-питай.
Най в дясно ти е трафа...от него тръгват кабелите и отиват в луна номер 1.Щом свети тя значи гледаш кабелите които излизат от клемата на луна номер 1...ако са свързани и няма някой който е изкаран и така на татък отиваш на луна номер 2 и гледаш входящия кабел от луна номер 1.....все някой от тия ти е прекъснат и затова не светят. :partyman:

Прикачен файл

форум.jpg
форум.jpg (85.6 KиБ) Видяна 2164 пъти
tokuro40 - специалист
пич, я ми звънни утре, на 0899-563697 да ги оправим тези луни. :) :) :)
nv952 - майстор
tokuro40 написа:
пич, я ми звънни утре, на 0899-563697 да ги оправим тези луни. :) :) :)
viewtopic.php?t=9506
Като реклама ли да го приемам :?
Виж ти ...имало и още viewtopic.php?t=10345
и още viewtopic.php?t=8541

6.Не се допуска директна или индиректна комерсиална реклама. Не се допускат каквито и да е обяви за предлагане на стоки или услуги. Злоупотребата ще доведе до отнемане на достъпа ви до форума.

Ако не си чел правилата viewtopic.php?f=18&t=20730#p195911
tokuro40 - специалист
Не ,няма да му взимам пари. А и когато мога да помогна, помагам :evil:А ти по-добре виж от кога са отговорите
Последна промяна от tokuro40 на пет фев 20, 2015 12:35 am, променено общо 1 път.
nv952 - майстор
tokuro40 написа:
не ,няма да му взимам пари.
Радвам се. =D>
Но така както си оставяш телефона,малко с друго впечатление може да остане човек.
пп Вярно...Признавам!Постовете са още от когато рекламата е била разрешена :prayer:
Ама сегашният ти пост от кога е :wink: :?: (Преди или след забраната)
nv952 - майстор
andic :? Кво стана с луните? Светнаха ли?

Тема "Помощ, луни 12v, свети само 1-на" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: