Явно да. Цената е кошмарна. Затова и предложих регулируем. Тези 70 стинки са поносими.
Иначе ей тук има готов на платка. Пак скъп. Набор Регулатор с LM1117
Каква е МП4-та ? Предполагам може да се зарежда чрез USB ?
Aко може да се зарежда през усб то значи ти трябват 5v. Така хем ще си запазиш батерията хем ще си имаш външно захранване. А докарването на трафа до 5в мисля че ще ти е по лесно.
Е браво! Предложихте толкова варианти, че всичките ми харесаха. Това дето е в готов вид с какво се различава от това дето си бях купил преди време да захранвам светодиоди? Ако сте обърнали внимание по нагоре съм дал линк . Не е проблем да купя едно от тук или да си направя няколко като си накупя частите. Имам навика където и да ида да слушам музика. Нормално хората си носят тлф със слушалки за целта, но мен не знам защо така много ме дразни. Предпочитам навсякъде да имам усилвател с колони - на вилата, в работилницата , на двора, из стайте, на работата. Не става дума за голямо думкане. Иначе най простото решение е да отворя прозореца и да се чува навсякъде Ама това го правех на 20 Сега залагам на мощни колони, но да свирят тихо.
Открих, че това е най приятния вариант. Разни дребни само свирят но не кефят. Луда работа
И за целта приготвих тлф където имам wifi и за другите места изтупах от праха всичко което чете микросд. Сега остана да им осигуря постоянни захранвания благодарение на помоща ви за което много благодаря скоро ще уредим и това. Така няма да се налага постоянно да ги местя насам натам защото понякога лудвам с тия кабели. Далеч по лесно е да мъкнеш само няколко микросд карти, нали Като стана дума за тях се сещам за времето когато излезнаха първите сд плеъри произведени в Ст. Загора. По онова време се говореше, че в бъдещето ще излезнат носители които с размер на нокът ще могат да носят записите от две три касети. И ни се струваше направо фантастика. Почти познаха