Мостовия кабел е само в кухнята. В другите помещения са стари кабели с някаква изолцията като конец или плат. Но снаждането на кабел ще става само в кутиите. Проблемът не е в 100-те (може би) лева допълнителни за трижилната инсталация. Човека който ще ми помага не знае как се свързва такава. Забравих да спомена че всичките стаи са свързани на 25А бушон от старите. Ще се замение с по-голям който ще е главен и ще се направи за всяка стая автоматични прекъсвачи. Обмислям да стане всяка стая с един прекъсвач, а не с два (един за осветление и един за контакти), като печката и бойлера ще са си на отделен прекъсвач.
при някакъв проблем след време по лесно да се прекара другЯвно никога не ти се е налагало да теглиш кабел през тръба със няколко чупки . Аз за 20 години не съм виждал кабел да се повреди от самосебе си под мазилката , яма явно малко мие е стажа . По принцип кабел под мазилка се поврежда в следствие на интервенция, я с перфоратор , я с пирон и чук, и те така .
Странен човек си - хвърляш пари за абсолютно безсмислено полагане на кабели в тръби под мазилка , но нямаш 500 лв. да платиш на специалист да ти направи инсталацията като хората .
Проблемът не е в 100-те (може би) лева допълнителни за трижилната инсталация. Човека който ще ми помага не знае как се свързва такава.А сигурен ли си, че човека знае как се вързва въобще някаква инсталация ?