valentino76bs написа:Пък ако искаш имам такива боклуци мога да ти подаря един аз все ги предлагам ама никой не ги ще...Дай ги насам де

Проблема е че повечето предпазители в таблото са 10а има само един 16а , а на мен ми трябват още 1-2 16а.
valentino76bs написа:Пък ако искаш имам такива боклуци мога да ти подаря един аз все ги предлагам ама никой не ги ще...Дай ги насам де
lovech2001 написа:Браво, уреди се с предпазители. Само да ти ги увие добре, да не се намокрят от бургаското винцеvalentino76bs написа:Пък ако искаш имам такива боклуци мога да ти подаря един аз все ги предлагам ама никой не ги ще...Дай ги насам де![]()
Проблема е че повечето предпазители в таблото са 10а има само един 16а , а на мен ми трябват още 1-2 16а.
lovech2001 написа:Видях снимката но има 3 различни производителя до нея:
Български “Н. Киров”, Русе
АЗ Перущица
MERLIN GERIN българско произдводство
Има ли ги цените някъде, или аз съм ги пропуснал?
АЕ- 1031 предпазител ли ми трябва?
Различните марки предпазители взаимозаменяеми ли са?
Благодаря.
lovech2001 написа:Пращам ти един 25 и един 16 пиши на лични къде аре със здраве...и кат дойдеш насам лятото да се сетиш ...шкембе и бира на големия капан!!!valentino76bs написа:Пък ако искаш имам такива боклуци мога да ти подаря един аз все ги предлагам ама никой не ги ще...Дай ги насам де![]()
valentino76bs написа:...само ,че с по модерни/ПРИМЕРНО ЕЛ МАРК,железни са..Не си прави такъв майтап, ще убиеш някой
lovech2001 написа: Имам още един въпрос, как се измерва в mm2 дебелината на мостов кабел?Изчислява се по математическа формула. Разбиращите да я напишат. Останалите ползване готов калкулатор или таблици http://www.traditionaloven.com/tutorial ... meter.html
Ако диаметъра на жилото е 3 мм например, то това 3 квадрата кабел ли е?
lovech2001 написа:Благодарности на valentino76bs за подарените ми предпазители, Да си Жив и Здрав майсторе и много успехи!Абеееее стига бе човек ти като ,че ли бъбрек съм ти подарил,чак срам ме фана...
Хора с големи сърца и трябват на тази държава!!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: