• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
zz_stefanov - майстор
Това е предпазител, не трябва да се подсилва!
Най вероятно на етикета на нощната ти лампа пише max 60W, ако не и 40. Мани ги тея мощни крушки.
Не знам каква и е формата но фасунгите и плафоните не ги траят обикновено тези мощности.
8180 - майстор
chosef17 написа:
и ми писна и искам да се допитма до вас как мога да си реша проблема и как точно да го направя защото съм новак в тези неща и не ги разбирам нещата. Ако има някой добър човечец да ми обясни ще съм му много благодарен.
Дотук видяхме, че има "добри човеци", но не чухме "Благодаря за съветите", а продължаваш със самодейност.
Разгледай най-после тази лампа. Там някъде трябва да пише за КОЛКО ВАТА Е ПРЕДВИДЕНА!
Предполагам, че е 60W макс! НЕ импровизирай с предпазителя, ако не искаш да се простиш с лампата, че и по-лошо.

П.П. Стефанов ме изпревари.
Живи и здрави навсички,разбах като се прибера ще я отворя да видя какво пише.
lyubohar - майстор
Гледам,че гнездата на предпазителя са разкрачени.
Трябва да ги свиеш,но преди това с тънки клещи ги стегни към платката и тогава огъвай.
Да не им прекъснеш спойките.Огъни ги толкова,че предпазителя да влиза с известно усилие и да стои стегнат.
Това с ИЗКЛЮЧЕНА лампа!!!
lyubohar написа:
Гледам,че гнездата на предпазителя са разкрачени.
Трябва да ги свиеш,но преди това с тънки клещи ги стегни към платката и тогава огъвай.
Да не им прекъснеш спойките.Огъни ги толкова,че предпазителя да влиза с известно усилие и да стои стегнат.
Това с ИЗКЛЮЧЕНА лампа!!!
Да това го направих ,иначе сложих 60 w крушка и си свети без проблем.Успешен ден!
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с предпазител на нощна лампа." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: