Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
jordanvass - майстор
vaniosl написа:
Здравейте,
Гледам,че фабрично тези коли идват с батерия 12v 7ah,но си мисля,че това ще е крайно недостатъчно,като издражливост
Хич даже не е малко. На моя син преди години колата беше с 6V 12Ah акумулатор, което като заряд е малко по-малко от твоя. А при 6V и загубите са по-големи от 12V. Та с едно такова акумулаторче изминавахме всяка вечер по 3-4км разходка и издържаше. После добавих още един такъв акумулатор и с ключ превключвах резервния, но рядко се налагаше. Така че не си усложнявай живота, купи още един такъв акумулатор - 25-30лв. е, и не ти трябва никакъв по-голям. Имай предвид обаче, че акумулаторите бързо умират, ако не ги зареждаш правилно.
iva6ki - специалист
Аз имам джип с две скорости и два акумолатора по 6v с едно зареждане минава около 2,5-3км равен път напълно достъчно по скоро вземи два 12в с по висок ампераж ако искаш повече автомобилен е безпредметно поне за мен :supz:
Последна промяна от iva6ki на чет яну 19, 2017 8:28 pm, променено общо 1 път.
preslav - майстор
Малиии на какви работи не са ни учили в училище, а може и аз да не съм бил в час - тягови и стартерни акумулатори, брашлес мотори, китайски контролери, български моторолери. Мога ли да попитам машинката си за подстригване (марка Филипс) на какъв акумулатор да я подвключа, че стартерния ми идва силен, а тяговия скъп?
kozl - майстор
preslav написа:
Малиии на какви работи не са ни учили в училище, а може и аз да не съм бил в час - тягови и стартерни акумулатори, брашлес мотори, китайски контролери, български моторолери. Мога ли да попитам машинката си за подстригване (марка Филипс) на какъв акумулатор да я подвключа, че стартерния ми идва силен, а тяговия скъп?
Ти да сакаш да стрижеш моравата с нея :shock: :?
hidrazin - майстор
kozl написа:
Ти да сакаш да стрижеш моравата с нея :shock: :?
Две машинки за подстригване на трева имам. Едната вече е за смяна на акумулатори.

Изображение
:partyman:
kozl - майстор
Е той и Шкумбата имаше едни лафове:
"Много убав часовник бе Тоше"
"Да обаче майката ми разгонват батериите в куфарите" :lol: :lol: :lol:
vaniosl - специалист
Изключително много ви благодаря за помощта.Ако в действителност изкарва по около 1-1,5 часа е предостатъчно.Мен ме наплашиха,че изкарвали със зор 30мин.и затова бях решил да правя такива схеми.Сега я поръчвам и ще видя,колко ще изкара с оригиналния,а при необходимост ще взема още един.И цялата схема ще е много по лесна,а пък и по-евтина все пак.
iva6ki - специалист
Щом искаш тунинг помисли за хубаво зарядно понеже са с обикновен адаптер.
igt - специалист
Един съвет от мен.
Първо виж дали детето има склонност да се вози/управлява такава кола. Пробвай с тези за под наем. Взехме за сина ни и той се качи два пъти в нея и не я е погледнал вече.
Два акумулатора си заминаха от седене и цената й вече надхвърли 400 лв.
vaniosl - специалист
iva6ki написа:
Щом искаш тунинг помисли за хубаво зарядно понеже са с обикновен адаптер.
Например?Може и на лично,ако е нарушаване на правилата.

Тема "Детска акумулаторна кола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: