• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
seawolf - напреднал
plamen6703 написа:
JULIA_0714 написа:
Моля за съвет - Как да използвам по предназначение ел.уреди американски стандарт в България.Пълен невежа съм в тази област, така че моля за по-прости обяснения. Уредите са от типа домакински-пералня, сушилня, прахосмукачка, хладилник.
До момента са ти отговорили гадатели :wink: Изброените уреди ще трябва да ги отнесеш в сервиз за да могат след това да работят на нашата мрежа в БГ.
Нищо не пречи да продължиш и тук да четеш какво трябва, какво да купиш.... ще се заимаш с доста "джаджи" и толкова...
Желая ти успех! :partyman:
Пламене, пералня и миялна "Бош" донесени от Америка и на сервизи ги носих и купувах глупости за тях и даваха грешки като работят. Продадох ги в ОЛХ и си купих други от БГ, само пари за глупости изхарчих.

Юлия, не донасяй такива уреди, ще имаш големи ядове като мен, послущай ме минал съм по този път.
plamen6703 - майстор
На мен няма нужда ми обясняваш какво се е случило и какво се случва с такива уреди :wink:
Тия неща ги обясни на онова момче от ДШГ, което се опитва да отваря линкове :lol:
Юлето ако иска да си вкара таралеж в гащите нека си донесе Хамериканската миялна и пералня и после да каже боли ли като й вадят зъб :-D :partyman:
radius - майстор
Може жената да иска да си уплътни самолетния багаж :wink: .
Авторката, трябваше с това да почнеш, че не си в Бг, та да ти кажем, че не си струва, макар, че сигурно има място в контейнера. Остави ги там, а ние може да ги видим в "Битки за багаж" по Дискавъри :lol:
lov - майстор
Само ще те попитам. Те заради тази прахосмукачка дали ще ти е удобно да разнасяш още един кютук голям колкото нея а може би и доста по тежък. Или ще си дириш помощник при всеко чистене. :lol: За останалото не ми се и коментира. Само доставката ще ти излезе на цената като да си закупиш нови уреди. Само не ми обяснявай че ползваш контейнер и има още място.Помисли си како друго може да ползваш и си прибери него.
DMN - майстор
Аз пък не мога да разбера твоето болестно състояние. Обясних току що и на колегата ти и го попитах на кого продаде хамериканската техника, ама то и ти би трябвало да знаеш, нали сте заедно там в една стая или в едно тяло....
И не знам какво против Добрич имаш :? . Явно си мислиш, че съм от този град? Ами Добруджа не е само Добрич. Поздрав за добричлиите във форума, и пак казвам - да не ти вярват много, много на писането ти във форума.
Благодаря на всички за компетентните мнения; така и не съм убедена, че с автотрасформатор, включен директно в ел.мрежа и с удължен кабел няма да мога да ползвам прахосмукачката, а за хладилника, пералнята и сушилнята-постоянно включен такъв в ел.мрежа (други три с по-малка мощност). Направила съм си сметката, че не мога да им взема парите, ако реша да ги продам тук (САЩ). Който не е живял тук няма как да знае как се "берат доларите от дърветата". В контейнера наистина има място, защото ще си внасяме и двата автомобила, за които също се изръсихме с пълна торба, "листа от ам. дървета". Прибираме се окончателно в родината, защото се "отекчих" :lol: да бера тези пусти листа.
DMN - майстор
JULIA_0714 написа:
Прибираме се окончателно в родината
Разчувства ме наистина...
Каквото може, вземай, ако това не ти бърка в джоба. И аз съм бил по тая пуста чужбина...знам кво е :) .
И не напразно питах Морския вълк - на кого продаде хамериканската техника - явно я купуват тук, а щом я купуват, все за нещо е полезна.
Освен ако Морският вълк не е лепило на водна основа.
Keresteliev - специалист
DMN написа:
....И не напразно питах Морския вълк - на кого продаде хамериканската техника - явно я купуват тук, а щом я купуват, все за нещо е полезна.
.....
Полезна?

п.п. Мен би ме било срам, че съм продал таквоз нещо на някой ахмак и не бих се хвалил!

:?
DMN - майстор
Keresteliev написа:
Полезна?

п.п. Мен би ме било срам, че съм продал таквоз нещо на някой ахмак и не бих се хвалил!
Keresteliev....този път ще ти стисна ръката :)
Все още чакам отговор от Морския вълк.
gogo7777 - майстор
Докарай си бялата техника поне ще имаш качествена такава. Проблема с напрежението ще се реши за некви 100-на долара. Тук ще купиш менте от хипермаркетите и ще се сблъскаш с българската действителност.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Ел.уреди американски стандарт в БГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: