Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gogo7777 - майстор
Аааа, бабата е имала Юнга, сега е друг филм
krasi92 - майстор
От 27 Делиманото е на примоция май в кафланд
miliad - майстор
В опaковкaтa нa Делимaното трябвa дa имa товa. Не че ми е ясно кaкво прaви.
Достaтъчно безопaсно ли е!? :-D

Прикачен файл

CAM00891-1.jpg
CAM00891-1.jpg (63.74 KиБ) Видяна 1686 пъти
plamen6703 - майстор
Пълна безопасност има само, ако не се ползва уреда :wink: :partyman:
hristov123 - напреднал
Само заядливи и иронични отговори типично по български хах :) Добре баба ми има юнга ама на въпросната юнга и се прецака смесителя и тече леко вода не е проблема в гумичките а в резбата и реших да и купя Делимано но ми трябва хоризонтално а такова няма налично поне за момента в топ шоп и да допълня не правя изключения многознайковци ами питам защото доколкото ми е ясно форума е за това а не да ми иронизирате и да ми се правите на големите баровцци... Упоменал съм че съм с двупроводна ел.мрежа а доколкото знам а аз не знам много е че на такава неможе да се сложи ДТЗ ...
Хайде пийте си загорките там и си хейтвайте живи и здрави..
:partyman:
hristov123 - напреднал
На приземния етаж ако сложа нормален бойлер трябва да къртя за 2ра тръба за топла вода става много сложно затова ми трябваше някакво решение...
iliya_i - майстор
hristov123 написа:
Само заядливи и иронични отговори типично по български хах :) Добре баба ми има юнга ама на въпросната юнга и се прецака смесителя и тече леко вода не е проблема в гумичките а в резбата и реших да и купя Делимано но ми трябва хоризонтално а такова няма налично поне за момента в топ шоп и да допълня не правя изключения многознайковци ами питам защото доколкото ми е ясно форума е за това а не да ми иронизирате и да ми се правите на големите баровцци... Упоменал съм че съм с двупроводна ел.мрежа а доколкото знам а аз не знам много е че на такава неможе да се сложи ДТЗ ...
Хайде пийте си загорките там и си хейтвайте живи и здрави..
:partyman:
Христ-Офф, защо смяташ, че въпросната юнга, дето я има сега е по-безопасна от Делиманото? Просто когато тя е била монтирана никой не е бил чувал за ДТЗ. Така че монтирай си го и си свиркай. Бе с тия ДТЗ направо истeрясахте. Същата баба навремето е ползвала котлон и бързовар с открит нагревател и надявам се още е жива и здрава.
hristov123 - напреднал
Юнгата я монтирах аз и ми е пределно ясно че без ДТЗ е опасно..
iliya_i - майстор
hristov123 написа:
... и ми е пределно ясно че без ДТЗ е опасно..
Тогава тичай в енерго-то да ти закрият партидата и махнат жиците. Навръщане мини през магазина и си купи свещи (но и те крият опасности :-D ).
miliad - майстор
Пич, покaзaл съм ти кaкво устройство имa в опaковкaтa. Нa мен лично не ми се зaнимaвa дa рaзучaвaм кaкво точно е, нещо си зa остaтъчен ток.
Проучи, рaзучи, виж дaли ти върши рaботa.

Тема "Безопасно монтиране на батерия тип Делимано" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: