• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hakama - специалист
Нашата врата не е от най-тежките, но с автомат от 80лв - кънти здраво на 1вите етажи... има две жигльорчета за донастройка - ще пробвам с тях.
Мисля да сложа гумено уплътнение. Принципно ако не стане - какъв тип автомат трябва да се вземе за плавно затваряне? Езика е много лек (с ключ се затваря - няма "централно")

Колко би струвала домофонна система (за отключване от апартамента) за 8 етажа, по двама на етаж?
Кики - специалист
Между 100 и 300лв без монтажа и без домофоните, последните м/у 15 и 30 лв на парче.
Цената на монтажа!!!! много е относителна, ако е стара сграда с изядени от мишките кабели, с разрушени и повредени връзки от разните глупави кабелни оператори цената скача двойно и тройно от база 200-300 лв.
Абе с няколко думи отиваш при фирма и ти пуска оферта с всички условности, след което има и евентуална гаранция. Другия вариант е ако можеш сам да си го направиш същата фирма ти дава цена за материалите и от там нататък сметките са лесни.
ПП - някой от фирмите предлагащи домофонни инсталации предлагат и монтаж с регулировка на автомат за затваряне на вратата, трябва да знаеш че при тези автомати е от особено значение грамотния монтаж и правилната регулировка. Автомат за 80лв не е лош и трябва да работи добре с години наред без проблеми само с две регулировки есенна и пролетна.
  • 1
  • 2

Тема "Отзиви за домофони и ел. брави за вход" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: