• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bleuetoile - специалист
Стига де. Аварии и трагедии могат да се случат и без да имаш обърната вц брава на банята. Бащата на моя приятелка си счупи гръбнака под душа. Съседка пък паднала в душ кабината и стъклото и отсякло главата. Това съвсем сериозно. Майка й си загуби акъла след нейната смърт. Починалата остави две дечица почти бебета.

Утре ще ви снимам колко са ми красиви италианските преоценени дръжки и брави. И да - вратите са най-обикновени - прави, без орнаменти и прочие,. Мисля, че добре ще се получи. Ще ги боядисам с автоемайллак да станат лъскави.
zdravcho - специалист
bleuetoile написа:
Не ми се искаше с трупче и шкурка - много ми е дразнещ звука от такова шкурковане, а и си представях, че с машинка ще стане по-бързо. Имам 7 врати, на които им предстои процедурата..
А какво ви кара да мислите, че с машинка няма да е шумно и с дразнещ звук, а точно с тези малки шлайферчета и бързо? Ако има нащърбена или налюпена като юфка боя я сваляте с шпатула, терминатор за боя... Попълвате и заглаждате неравностите с кит, шкурене с трупче или виброшлайф Изображение, обезпрашаване, боядисване. На кратко аз така бих процедирал.
bleuetoile написа:
Взех ги на промоция, защото са много красиви с ретро форма от месинг италиански. Но WC функцията им е дясна, а всичките ми врати са леви.
=D> ](*,)
sstefanov - майстор
Тези накрайници няма как да ги монтираш на оста на винтоверта. А ако ги захващаш в патронника, защо не захванеш направо инструмента?
Но каквото и да направиш - с тези 1350 оборота няма да стигнеш до никъде. Тези инструменти са за 10-20 пъти по-високи обороти.
bleuetoile - специалист
Благодаря ви. Тези виброшлайф машинки ми изглеждаха доста бавни, поне от видеата, които гледах. А ако купя по-скъпа - на Бош или подобна - вратите златни ще излязат, да бях купила нови просто. Ще видя.
redbox - специалист
Момиче, като искаш евтино, вече ти казаха - шкурка и трупче :-D
Ако не ти се занимава с трупчета, си купуваш такива "гъбки" като на снимката,
примерно в два размера 60 и 120, струват по левче. За шума си има тапички за уши, пак по левче :-D
Аааа, и ръчички си трябват, важно е да не са ти завряни...някъде...
Ако искаш да е бързо - вибро_орбит_делта_лентов и так далее шлайф. Но пък не е евтино.
В общи линии първо трябва да осъзнаеш за себе си какво точно искаш.

Прикачен файл

1.jpg
  • 1
  • 2

Тема "Бормашина/Винтоверт - полиращи накрайници" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: