• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
moimoimoi - майстор
е то по тяхната схема няма как да стане.......надали са копирали от български ключ

първо трябва да установиш в положение 1 къде има контакт, примерно между 1и2, 7и8, същото го правиш и за положение2.......естествено трябва ти уред със зумер
Landser - напреднал
нед фев 24, 2019 5:28 pmmoimoimoi написа:
е то по тяхната схема няма как да стане.......надали са копирали от български ключ

първо трябва да установиш в положение 1 къде има контакт, примерно между 1и2, 7и8, същото го правиш и за положение2.......естествено трябва ти уред със зумер
Намерил съм ги ама шибаните мостове къде да ги сложа, първите са 3 моста на захранването тва е ясно ама другите въобще не ги знам колко трябва да са и къде.
Ето на кои контакти отговаря.
Прикачен файл:
Screenshot_20190224-175957.jpg
:? :?
Landser - напреднал
Проблема е решен ето това е схемата на свързване на двигател триъгълник двойна звезда, изпълнен със стар ключ от типа на настолна бармашина пн-161 :drinkers:
Прикачен файл:
Screenshot_20190224-210714.jpg
hidrazin - майстор
Браво!!!
Щото вече бях почнал да сънувам чак тесеракти а не триъгълници и звезди.
:partyman:
Landser - напреднал
нед фев 24, 2019 9:21 pmhidrazin написа:
Браво!!!
Щото вече бях почнал да сънувам чак тесеракти а не триъгълници и звезди.
Ах неговата мамка почти цял ден ми отне, ама то е така като нямаш схема и като мостовете са извадени от ключа, и стоят в чашка от кафе.
Абе ся като се замисля не е чак толкова сложна схемата, да ама..... :oops: :oops: :partyman: :idea:
Най лошото е, че на тия дърти комунистически ключове никъде ги няма схемите и човек ще се принуди да го замени с нов от колкото да го разгадава.
hidrazin - майстор
нед фев 24, 2019 9:45 pmLandser написа:
Най лошото е, че на тия дърти комунистически ключове...
Така е. Само дето теа нови капиталистически ключове ще изкарат от ден до пладне.
Па после ще търсиш тва дет го няма вече ... Или цената ти е непосилна :lol:
plamen6703 - майстор
нед фев 24, 2019 9:11 pmLandser написа:
Проблема е решен ето това е схемата на свързване на двигател триъгълник двойна звезда, изпълнен със стар ключ от типа на настолна бармашина пн-161 :drinkers: Screenshot_20190224-210714.jpg
Проблемите се решават точно по този начин, като включиш мисленето =D>
Ако ти беше дадена готова схемата на свързване нямаше да имаш такава полза както сега като се справи самостоятелно.
Уважавам хора като теб, които имат знания и влагат мисъл в това, което правят :2thumbs: !
Landser - напреднал
нед фев 24, 2019 10:05 pmplamen6703 написа:
нед фев 24, 2019 9:11 pmLandser написа:
Проблема е решен ето това е схемата на свързване на двигател триъгълник двойна звезда, изпълнен със стар ключ от типа на настолна бармашина пн-161 :drinkers: Screenshot_20190224-210714.jpg
Проблемите се решават точно по този начин, като включиш мисленето =D>
Ако ти беше дадена готова схемата на свързване нямаше да имаш такава полза както сега като се справи самостоятелно.
Уважавам хора като теб, които имат знания и влагат мисъл в това, което правят :2thumbs: !
Благодаря ти! :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Триъгълник двойна звезда с пакетен ключ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: