Боже ела да си прибереш версиите!
Силно е надявам че не ти плащат за тази работа...

Силно е надявам че не ти плащат за тази работа...

вт апр 09, 2019 8:59 pmplamen6703 написа: Най-правилният съвет е да станеш чирак на някой, който монтира домофонни уредби и като се нарапаш /обучиш/ достатъчно, тогава се лови самостоятелно да изграждаш и монтираш домофонни уредбиНаучи ме де!
Нищо лошо /предполагам/ не са ти направили собствениците, че да ги наказваш с "монтаж" на домофони от накълвано в интернет форум!
Успех!
вт апр 09, 2019 10:06 pmhidrazin написа: Форумите не са училище и няма как да компенсират липсата на знания ...Питах само дали има някакво стандартно окабеляване, което впоследствие да позволи безпроблемен монтаж на домофонна система
![]()
P.S. Имаше преди време тук един кап...ут дето питаше за нещо подобно - монтаж контрол на достъпа за асансьор или нещо подобно...
После се върна да се хвали че взел парите на хората. Пфуууу...
вт апр 09, 2019 12:18 pmElectrobuild написа: Здравейте, трябва да окабеля нова 6-етажна жилищна сграда.Тая НОВА 6-ЕТАЖНА СГРАДА без проект ли се строи? Щото ако има проект, би трябвало там да е дадено окабеляването.
вт апр 09, 2019 10:24 pmElectrobuild написа: Питах само дали има някакво стандартно окабеляване, което впоследствие да позволи безпроблемен монтаж на домофонна системаДай нещо конкретно, че да получиш конкретен съвет!
Ако можете да ме посъветвате ще съм благодарен
вт апр 09, 2019 10:52 pmplamen6703 написа:Разбирамвт апр 09, 2019 10:24 pmElectrobuild написа: Питах само дали има някакво стандартно окабеляване, което впоследствие да позволи безпроблемен монтаж на домофонна системаДай нещо конкретно, че да получиш конкретен съвет!
Ако можете да ме посъветвате ще съм благодарен
За какъв стандарт домофонна система става дума, каква е инсталацията по проект?
При вариант примерно 3+1 може да направиш икономия от проводника за отключване, какви са разстоянията от входа до апартаментите също има значение за кабела, отключването какво ще бъде... и т.н все неща, които не се учат в интернет, искат си професионален опит и подготовка!![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: