• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
пет окт 02, 2020 7:49 amkozl написа:
чет окт 01, 2020 12:30 pmAnarchy66 написа:
Здравейте. Излезе ми работа, за която не знам каква цена да поискам. Имам си ценоразписа за София, но това е в София област.
Та...
1.Монтаж на скара 300мм - 40м
2.Подредба на висящи в момента кабели по скарата.
3.Подмяна на луминисцентни лампи с лед пури - 12 бр + преправка на инсталацията, за да сработят
4.Монтаж на об. контакт + спусък от най - близкия такъв - 10м
5.Монтаж на колена за кабелната Скара, за 40м колко колена?
6.Преместване на скара 10мм - 40м, демонтаж + монтаж + подредба на кабели.
Подчертавам, че работата е на височина 5.50 - 6 метра..
Ще бъда благодарен ако някой ми изпрати някакъв ценоразпис за улеснение.
Благодаря ви, поздрави
Мое би ти требе да пратиш първо твоя ценоразпис оти, примерно и я го немам тоя софийскио. Е мое после нищо да не получиш, ма що па да не опиташ да ни улесниш и нас с отговорите :?

А да колената са според завоите. Виж там колко чупки на ков ъгъл. Хоризонтални, вертикални :?
Тея скари как ке ги фаташ с конзолни носачи или сос шпилки? Оти цената различна ма и мен ме интересуе :?
Здравейте. Извинявам се, че не писах. Прав сте колега, скарата, която ще се мести е 100мм,а не 10мм,моя грешка. Има една чупка на по-голямата и две на тази, която ще се мести. Скарите ще се позиционират на носачи, като след като се пренаредат кабелите мисля и с по някоя опашка да ги хвана. Спусъка за контакта, който трябва да е висящ, ще е с дължина 5м,за да обикаля една работна маса. Благодаря ви за мненията
  • 1
  • 2

Тема "Каква цена да искам за това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: