• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
krasi92 - майстор
Тя темата си беше за свързване на фурна за вграждане по принцип.
kuger - майстор
пет дек 18, 2020 9:43 amnelina_london написа:
.............Над 3 кw е директно захранване.Всичко това се гледа като ти застраховат жилището.
Да разбирам ли, че електрожен 7 Kw може със щепсел, печка над 3 Kw не може :shock: :?
Постнете снимка на клемореда и всичко ще си дойде на място!
nelina_london - специалист
Значи като вземете да ми вадите изреченията от контекста...Преди 3 kw е написано фурни.И каната за гореща вода ми е 3 kw и е с щепсел но не работи с температура близо 500° над два часа.
Защо не си включите керамичните котлони за вграждане(моите са около7 kw) със щепсел,след като щепселът на електрожена издържа такава мощност?
Авторът на темата да си пусне клемореда.Само се опитах да обясня,че онова,което сте публикували като инструкции,които "не сме прочели",фигурират във всички модели АЕГ фурни със или без пиролиза.Само дето ,вторите при киловатите,които споменах са без щепсел.
iliya_i - майстор
пет дек 18, 2020 2:18 pmnelina_london написа:
Авторът на темата да си пусне клемореда.
Е как да го смима, като фурната най-вероятно е още в кашона, а той гледа само картинките в инструкцията. Щом кабела и щепсела не е забелязъл...
ky-kyy - майстор
Ама, много бързате...едва вчера е пусната темата....За други подобни питания, след стотина страници постове, автора се престрашава да пусне неясна снимка на кашона, а след още стотина страници евентуално и на клемите....Сякаш за сефте влизате във форума.... :lol:
iliya_i - майстор
пет дек 18, 2020 5:35 pmky-kyy написа:
Ама, много бързате...едва вчера е пусната темата....За други подобни питания, след стотина страници постове, автора се престрашава да пусне неясна снимка на кашона, а след още стотина страници евентуално и на клемите....Сякаш за сефте влизате във форума.... :lol:
Е има време. Той шкафа за вграждане сигурно сега се поръчва и ще е готов след месец.
А ние тука ще си обсъждаме защо колите на острова са наопъки и защо царя им е женски.
tzetz009 - специалист
пет дек 18, 2020 6:15 pmiliya_i написа:
пет дек 18, 2020 5:35 pmky-kyy написа:
..... :lol:
.........
А ние тука ще си обсъждаме защо колите на острова са наопъки ........,.
:? Малко да оспамя темата и аз ! Колите на Острова се движат според една доста хилядолетна традиция . Навремето в цяла Европа движението е било в ляво . Но французите напук на Англия на инат решават и някак си успяват да наложат движението в дясно .

( Взаимоотношенията на древна Франция към Англия са изкопирани от днешна Македония към България ! Изобщо нищо ново под Слънцето ! )

Съществувал е неписан кодекс - всеки пътуващ с каруца или каквото и да е там да поздрави ВСЕКИ срещнат по пътя с ДЯСНАТА си ръка . И поздрава да е отчетлив . По принципа на рицарския поздрав . ( рицарят си е повдигал метална част от шлема за да види противника очите му !) . Този поздрав се прави само и единствено с дясната ръка . От него е произлязло козируването във ВСИЧКИ АРМИИ по света .

:) Е , към днешна дата е трудно всеки шофьор в Англия да "козирува" на всеки случайно срещнат на пътя , но не е хубаво да се забравя от къде е произлязло всичко това !
( :? Гърците се кръстят докато преминават покрай която и да е църква и ми е много чудно те пък как са възприели движението в дясно !)

:partyman: :partyman: :partyman:
krasi92 - майстор
Коли с какъвто и да е волан преди хилядолетие е имало само в македония.
  • 1
  • 2

Тема "Схема на свързване на, AEG фурна за вграждане BSP 351120M" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: