• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Justy - майстор
На много места в химическата и хранителната промишленост се използват такива двигатели. Който се интересува да пусне гугъл търсене за s7-200 - това е специализиран контролер за управление на такива процеси.
lyki - специалист
Justy написа:
На много места в химическата и хранителната промишленост се използват такива двигатели. Който се интересува да пусне гугъл търсене за s7-200 - това е специализиран контролер за управление на такива процеси.
Ok Justy Разгледах го, но така и не вдявам за какви процеси и какви режими на работа иде реч при компресорен мотор?
Нека dellete да обясни що за двигател е това, при какъв режим работи, как развърта обороти, какъв тип му е ротора? Все въпроси, на които трябва да знаем отговора, за да поумуваме, не крия че темата ме заинтересува. :?:
Justy - майстор
При много охладителни системи е по изгодно да работят на две степени, отколкото да се сложи мощен компресор и постоянно да се включва и изключва. При това самият изпарителен процес е инертен. С кипаджийска терминология - позиционно регулиране - в случая трипозиционно.
lyki - специалист
Благодаря , това вече обяснява нещата. :?
dellete - помощник
приятели мнооо се извинявам че закъснявам със схемата
поръчах на един колега да снима компресора в свален вид и друг който в момента работи
поръчах на тъпанара да снима схемата от капака а той снимал принципната схема и нищо не си личи
аз сега съм в болничен порязах си крака мнооо яко и след седмица се връщам ще видя да свърша работата за да мога да ви светна и да може да ми помогнете
Само мнооо ви мола кажете ми как се качват снимки към моят отговор
velsi - Почетен майстор
dellete написа:
Само мнооо ви мола кажете ми как се качват снимки към моят отговор
Ето тука чети по въпроса.
  • 1
  • 2

Тема "zdr otnovo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: