Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
venci.ivanov22 - специалист
пон фев 14, 2022 4:20 pmКумчо Вълчо написа:
пон фев 14, 2022 7:07 amzz_stefanov написа:
пон фев 14, 2022 6:59 amvalentino76bs написа:

Бойлера е на 3 месеца още му е рано за котлен камък.
бойлера се разсъсква още на първият месец.
Има един бутон ''ПРЕГЛЕД'' , преди '' ПРАТИ'' е :) .
Не разбрах за бутона?
zz_stefanov - майстор
пон фев 14, 2022 4:20 pmКумчо Вълчо написа:
пон фев 14, 2022 7:07 amzz_stefanov написа:
пон фев 14, 2022 6:59 amvalentino76bs написа:

Бойлера е на 3 месеца още му е рано за котлен камък.
бойлера се разсъсква още на първият месец.
Има един бутон ''ПРЕГЛЕД'' , преди '' ПРАТИ'' е :) .
И аз не разбрах за бутона.
Кумчо Вълчо - специалист
А? Ааааа....... стана тя!! ''Грешка, грешка-обърках вратата, голяяяяяма грешка''! Интересна тема, а и бездруго от години се белосвам с разни варовици из варовита Варна, та се зачетох. Гледам обаче, Стефанов написал: ''бойлерът се РАЗКЪСВА още на първия месец''? Какво да си помисли човек? Викам си, в бързината е публикувал поста набързо, без да го препрочете и се пошегувах. То е ясно, че е случайна грешка. Да, ама не! Грешката била вярна! Оказа се, че не било РАЗКЪСВА, ами най-ми е било РАЗСЪСКВА, а де?!!! И както се казва в такива случаи, ако е възможно извинен да бъда :prayer: :prayer: :prayer: Явно трябва оптиката да подменям, че станах за смях на лисицата, че и не само.
вт фев 15, 2022 2:36 pmКумчо Вълчо написа:
А? Ааааа....... стана тя!! ''Грешка, грешка-обърках вратата, голяяяяяма грешка''! Интересна тема, а и бездруго от години се белосвам с разни варовици из варовита Варна, та се зачетох. Гледам обаче, Стефанов написал: ''бойлерът се РАЗКЪСВА още на първия месец''? Какво да си помисли човек? Викам си, в бързината е публикувал поста набързо, без да го препрочете и се пошегувах. То е ясно, че е случайна грешка. Да, ама не! Грешката била вярна! Оказа се, че не било РАЗКЪСВА, ами най-ми е било РАЗСЪСКВА, а де?!!! И както се казва в такива случаи, ако е възможно извинен да бъда :prayer: :prayer: :prayer: Явно трябва оптиката да подменям, че станах за смях на лисицата, че и не само.
Не дръж на тия неща :D
Аз се надявам да не гръмне с тва съскане
Hoвoceлckи - майстор
Съскането не е предвестник на гърмеж, а на разцъфтял нагревател. Имаш ли добро заземяване/зануляване на бойлера? Тръбите ти пластмасови ли са или метални?
zz_stefanov - майстор
ср фев 16, 2022 7:33 amHoвoceлckи написа:
Съскането не е предвестник на гърмеж, а на разцъфтял нагревател. Имаш ли добро заземяване/зануляване на бойлера? Тръбите ти пластмасови ли са или метални?
Да така е. Даже заради това си купих резервен нагревател и уплътнения да имам под ръка, защото го очаквах всеки момент на цъфне. И така вече 8 години. :) Бойлера няма отечка, на ДТЗ е. Шума който издава е по сила и тембър като на вентилатора в банята редовно ги бъркам :)
Тея сегашните нагреватели са с малка повърхност.
Пластмасови са тръбите
ср фев 16, 2022 7:44 amzz_stefanov написа:
Да така е. Даже заради това си купих резервен нагревател и уплътнения да имам под ръка, защото го очаквах всеки момент на цъфне. И така вече 8 години. :) Бойлера няма отечка, на ДТЗ е. Шума който издава е по сила и тембър като на вентилатора в банята редовно ги бъркам :)
Тея сегашните нагреватели са с малка повърхност.
Значи се свиква :D спокоен съм че няма има бум значи
iliana - специалист
Нашият бойлер е на 18 години, теси, със серпентина за парно
Тази година за пръв път чистихме котлен камък, много имаше, сменихме нагревателя с термозащитата, но продължава да шуми
Какъв може да е проблема?
dragozow - майстор
Варовика, така са ми на вилата, водата е от кладенец или от сондата, но е отврат и става само за миене и къпане.

Тема "Бойлера издава странен шум" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: