Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Andri01 - майстор
:?
hidrazin - майстор
пет юли 07, 2023 9:18 pmKristov88 написа:
Да това го знам , но върху мрежичката е тава прозрачно фолио като найлон. За това питах тук за да знам безопасно ли е да се махне , разбрах че не , е вече го залепих . 🙂
Нищо не си разбрал защото няма кой да ти го каже.
Това фолио няма НИКАКВА защитна функция срещу микровълните.
Ролята му е само за да не излиза пара отпред когато готвиш.
Защитната функция се изпълнява от "мрежичката" на вратата чиито отвори са съобразни с дължината на вълната на магнетрона.
Жената трябва да е била много упорита и здрава в ръцете. Това фолио е зверски залепено. Пробвано. :-D
И не, такова фолио не се продава. Все едно да се продава капака на микровълновата или вратичката.
Ползвай си я така както при всички микровълнови - гледай да не си отпред докато бачка.
пет юли 07, 2023 10:16 pmAndri01 написа:
:?
Тъй де, както винаги...
:partyman:
Andri01 - майстор
Пуста завист!! :lol: По добре така ,отколкото да четеш в Google, /което всеки го може / и да даваш тъпи съвети! 4-ма човека вече ти го казаха,ама де акъл да разбере! :? :lol:
Добре, след като всеки го може, подразбира се, че се включваш. Защо не го направи, вместо да зеленееш?!
После някой бил някакъв, понеже няколко били казали, а трети просто суфлира!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб юли 08, 2023 4:39 pm, променено общо 1 път.
Andri01 - майстор
А тебе да те пита някой,че навсякъде даваш акъли!! И то всичките много "умни", като оня?! Явно и на двама ви съм трън в очите!! Винаги изтърсвате по някоя простотия след мое писане. Живейте си дребнавия животец и не се занимавайте с другите!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Темата набъбна... И аз писах в гуглето "микровълнова вратичка фолио" и ми излязоха много резултати... Продава се това фолио, универсален размер, 25лв на лист...
Странни сте бе, хора. Като се почне с тъпчовците с тъпите въпроси, па се продължи с пишльовците с мнение... Пишете с личния си опит и с размишления, няма нужда тук да се доказваме... Или има нужда??
hidrazin - майстор
съб юли 08, 2023 4:10 pmn_a написа:
И аз писах в гуглето "микровълнова вратичка фолио" и ми излязоха много резултати... Продава се това фолио, универсален размер, 25лв на лист...
Давай да го видим това фолио...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб юли 08, 2023 4:19 pmhidrazin написа:
съб юли 08, 2023 4:10 pmn_a написа:
И аз писах в гуглето "микровълнова вратичка фолио" и ми излязоха много резултати... Продава се това фолио, универсален размер, 25лв на лист...
Давай да го видим това фолио...
Немам нужда, твойта пишка е по-голяма
Айдееее, кака и той са идоса!!!
Споко, Кака!

Мисля, на колите люковете са с такава решетка. Поне на моите все е било така и вероятно затова още не ми е позеленяла чутурата.
Фолиото не мисля да е решаващо за здравето, но ако има някой с опит, нека допълни!

Нямам претенции за големина на пикало. Съвсем скоро получих и непорочно признание за мъжественост, та другото е без значение, хахааааа!!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб юли 08, 2023 4:46 pmТрифон П.Трифонов написа:
непорочно признание за мъжественост
е са нема мога да спа!

;-) от любопитство ;-)

Тема "Фолио за врата на микроволнова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: