• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Благодаря на всички за отговорите и съветите. Към момента в стаята има един абажур, а искам на различни места в стаята да добавим и лунички, тъй като идва доста тъмно само с него. Причината е явно, че е в него, тъй като вътре са най-силните крушки, но самият дизайн не позволява разпръскването на светлината встрани и таванът остава тъмен, както и голяма част от помещението. Искаше ми се да са лунички, тъй като за мен ще изглежда по-добре, но може да се спрем и на релсово осветление, което да разположим на голяма част от тавана. Иначе релсовото само с един кабел може ли да се захрани?
iliya_i - майстор
ср ное 01, 2023 5:03 pmmimi166 написа:
Благодаря на всички за отговорите и съветите. Към момента в стаята има един абажур, а искам на различни места в стаята да добавим и лунички, тъй като идва доста тъмно само с него. Причината е явно, че е в него, тъй като вътре са най-силните крушки, но самият дизайн не позволява разпръскването на светлината встрани и таванът остава тъмен, както и голяма част от помещението. Искаше ми се да са лунички, тъй като за мен ще изглежда по-добре, но може да се спрем и на релсово осветление, което да разположим на голяма част от тавана. Иначе релсовото само с един кабел може ли да се захрани?
Най-лесно ще е с промяна на дизайна на абажура. С повече крушки и светещи в правилните посоки.

Ех, тия дизайнери! (да се чете хора с алтернативна сексуална ориентация :) )
chapara - майстор
Не зная за дизайнерите, но си има и щури хора🤭
  • 1
  • 2

Тема "Как да добавя лунички при вече извършен ремонт?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: