Един път да позная, без да съм ходил на училище.
Последното според бат кемал николов.
Последното според бат кемал николов.
вт окт 01, 2024 7:20 pmОгнян Димов написа: Ако въобщи има РК ,то би трябвало да са над първите контакти в ляво и дясно. И евентуално в дясно от вратата.
ср окт 02, 2024 8:16 pmОгнян Димов написа:Споко, то не чете, не мисли и му личивт окт 01, 2024 7:20 pmОгнян Димов написа: Ако въобщи има РК ,то би трябвало да са над първите контакти в ляво и дясно. И евентуално в дясно от вратата.
ср окт 02, 2024 8:29 pmchapara написа: Ми да се обадиш е най логичното, ако е жив майстора, а да снимаш още по логично. Дано поне си разбрал, че кутиите не се замазват.И защо не се замазват
чет окт 03, 2024 7:27 amkozl написа:Тук сякаш не говорим за нова сграда!!? Пак залитна.ср окт 02, 2024 8:29 pmchapara написа: Ми да се обадиш е най логичното, ако е жив майстора, а да снимаш още по логично. Дано поне си разбрал, че кутиите не се замазват.И защо не се замазват![]()
В новите сгради всички РК се замазват. Даже вече на мода са РК над окачен плътен таван. За достъп до РК дупка в тавана.
То с ВиК-то не е ли подобно като са скрити тръбите. Къртиш - поправяш.
Има фирми, които продават жилища с документация (снимки с размери) за скритите инсталации, ама цените им по-високи![]()
чет окт 03, 2024 12:29 pmchapara написа:Чапи, ще се удавиш бре!чет окт 03, 2024 7:27 amkozl написа: И защо не се замазватТук сякаш не говорим за нова сграда!!? Пак залитна.![]()
В новите сгради всички РК се замазват. Даже вече на мода са РК над окачен плътен таван. За достъп до РК дупка в тавана.
То с ВиК-то не е ли подобно като са скрити тръбите. Къртиш - поправяш.
Има фирми, които продават жилища с документация (снимки с размери) за скритите инсталации, ама цените им по-високи![]()
чет май 16, 2019 7:25 pmGondwanaz написа: Здравейте. Купих апартамент на зелено...2020та е бил на квартира, а едва тази година, средата на март, сградата, в която е апартаментът е завършена- не зная на какъв точно етап, но вече се оглежда човекът.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: