• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Един път да позная, без да съм ходил на училище.
Последното според бат кемал николов.
Gondwanaz - напреднал
Обадих се на ел.техника и се оказа, че има 2 разпределителни кутии - по една над всеки контакт в близост до вратата на спалнята.
Огнян Димов - напреднал
вт окт 01, 2024 7:20 pmОгнян Димов написа:
Ако въобщи има РК ,то би трябвало да са над първите контакти в ляво и дясно. И евентуално в дясно от вратата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср окт 02, 2024 8:16 pmОгнян Димов написа:
вт окт 01, 2024 7:20 pmОгнян Димов написа:
Ако въобщи има РК ,то би трябвало да са над първите контакти в ляво и дясно. И евентуално в дясно от вратата.
Споко, то не чете, не мисли и му личи
chapara - майстор
Ми да се обадиш е най логичното, ако е жив майстора, а да снимаш още по логично. Дано поне си разбрал, че кутиите не се замазват.
И се обозначава по оригинален начин.
Естествено, долу има контакт.

Прикачен файл

IMG_20241002_203204.jpg
valentino76bs - майстор
Проблем ли имаш ,че ги търсиш?
kozl - майстор
ср окт 02, 2024 8:29 pmchapara написа:
Ми да се обадиш е най логичното, ако е жив майстора, а да снимаш още по логично. Дано поне си разбрал, че кутиите не се замазват.
И защо не се замазват :?
В новите сгради всички РК се замазват. Даже вече на мода са РК над окачен плътен таван. За достъп до РК дупка в тавана.
То с ВиК-то не е ли подобно като са скрити тръбите. Къртиш - поправяш.
Има фирми, които продават жилища с документация (снимки с размери) за скритите инсталации, ама цените им по-високи :roll:
chapara - майстор
чет окт 03, 2024 7:27 amkozl написа:
ср окт 02, 2024 8:29 pmchapara написа:
В новите сгради всички РК се замазват. Даже вече на мода са РК над окачен плътен таван. За достъп до РК дупка в тавана.
Има фирми, които продават жилища с документация (снимки с размери) за скритите инсталации, ама цените им по-високи :roll:
Тук сякаш не говорим за нова сграда!!? Пак залитна.
чет окт 03, 2024 12:29 pmchapara написа:
чет окт 03, 2024 7:27 amkozl написа:
Тук сякаш не говорим за нова сграда!!? Пак залитна.
Чапи, ще се удавиш бре!
viewtopic.php?f=2&t=62151&p=976821#p976821
чет май 16, 2019 7:25 pmGondwanaz написа:
Здравейте. Купих апартамент на зелено...
2020та е бил на квартира, а едва тази година, средата на март, сградата, в която е апартаментът е завършена- не зная на какъв точно етап, но вече се оглежда човекът.
  • 1
  • 2

Тема "На тази схема вижда ли се къде се намира разпределителната кутия на спалнята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: