• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
silent - майстор
пет окт 04, 2024 9:11 pmiliya_i написа:
пет окт 04, 2024 8:32 pmsilent написа:
Написах вече никой не вдига телефоните точно тези които си написал. Исках да питам дали идват на място или трябва да им го занеса. Нищо повече ...ако ремонтират гаранционно ок, ако ли не ще си купя нов.....ноооо едва ли ще е от Зора.
Сега пиша бавно, щото май не можеш да четеш бързо....

ИДИ ... (на крака) ... ДО НАЙ-БЛИЗКИЯ ....МАГАЗИН НА ЗОРА, ... ДА ТИ ЗАВЕДАТ РЕКЛАМАЦИЯТА.
Другото вече е тяхна работа.
Ок...мерси...бавното свърши работа... =D>
Chefo77 - майстор
пет окт 04, 2024 10:47 pmhidrazin написа:
Зора ли беше или Изгрев.jpg

:partyman:
Това, което си показал, са действията при връщане на продукт, закупен онлайн.
iliya_i - майстор
Цитата е от ТУК
Какво е необходимо за да направя рекламация?
При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчка е необходимо да ни информирате на zoraonline@zora.bg или в предоставената Форма за контакти, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

При основателна рекламация, обект на гаранционно обслужване, ще получите инструкция за подмяна на получения продукт с куриерски разходи за сметка на търговеца на посочения от вас имейл адрес.

При възникнали рекламации след изтичане на законовия срок по чл.50 от ЗЗП, потребителят може да предяви рекламация по чл. 113 от ЗЗП във всеки един търговски обект на Зора, или директно към сервизните бази на марката, посочени в гаранционната карта.

Гаранционната поддръжка изисква предоставяне на валиден документ за покупка, електронно копие на документа се изпраща автоматично в прикачен файл към писмото информиращо потребителя за изпратена пратка от търговеца, достъпен за регистрирани потребители и в собствения клиентски профил на zora.bg

При възникнали въпроси можете да свършете с нас по всяко на zoraonline@zora.bg или в предоставената Форма за контакти
silent - майстор
Отидох в Зора магазин. Първо ме пратиха да звъня на фиктивните телефони. Казах им, че никой не вдига което явно и те знаят, защото се заеха чинно да ми заведът претенцията. Нужно е да отбележа че бяха изключително любезни. Сега чакам да се обадят за да уточним посещение на техник.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед окт 06, 2024 2:51 pmsilent написа:
Отидох в Зора магазин. Първо ме пратиха да звъня на фиктивните телефони. Казах им, че никой не вдига което явно и те знаят, защото се заеха чинно да ми заведът претенцията. Нужно е да отбележа че бяха изключително любезни. Сега чакам да се обадят за да уточним посещение на техник.

:cool:
gogo7777 - майстор
нед окт 06, 2024 3:13 pmn_a написа:
.....
Каза ли нещо :?
silent - майстор
Дойдоха хората точни бяха оправиха го за няколко дни. Запушен бил филтъра и долели фреон, но да знаете тези хладилници са боклуци.. Карам го на макс за да ми е прилично студена бирата посред зима, отделно че от малък е нефелен. Най много да изкара гаранцията преди да се скапе пак и замине в кофата. Имам друго куче Нео , топките ми се свиват само като му отворя вратата. Така че не ви препоръчвам хладилник Кроун.
hidrazin - майстор
ср ное 27, 2024 9:29 pmsilent написа:
Така че не ви препоръчвам хладилник Кроун.
Че той кой купува въобще нещо от Краун?
По-добре най-евтиния китаец, отколкото Краун. Невероятни боклуци!
:partyman:
fbr - майстор
ср ное 27, 2024 9:29 pmsilent написа:
отделно че от малък е нефелен. Най много да изкара гаранцията преди да се скапе пак и замине в кофата. Имам друго куче Нео , топките ми се свиват само като му отворя вратата. Така че не ви препоръчвам хладилник Кроун.
Краун и Нео са търговски наименования на стока, която е възможно да е била поръчана на един и същи производител.
silent - майстор
Не знам и не ме интересува. Давам сравнение между две кучета едното е звяр другото е помияр
  • 1
  • 2

Тема "Сервиз на гаранционен хладилник Кроун" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: