вт ное 26, 2024 10:43 amДетето написа: ... това ще го правя на друг имот който има проблем със захранването...В тоя имот има ли трифазни консуматори които задължително трябва да работят когато няма ток?

вт ное 26, 2024 10:59 amДетето написа:Във връзка с тези постове. Вчера бях в един магазин от който ще взема инвертора, там доста добре ми обясниха възможностите на самият инвертор.вт ное 26, 2024 10:46 amhidrazin написа:Няма, всичко е монофазно.вт ное 26, 2024 10:43 amДетето написа: ... това ще го правя на друг имот който има проблем със захранването...В тоя имот има ли трифазни консуматори които задължително трябва да работят когато няма ток?
![]()
вт дек 03, 2024 3:59 pmДетето написа: На хартия при несиметричен товар на фазите му дават до 6Kw.Ми дай да я видим тая хартия.
вт дек 03, 2024 3:59 pmДетето написа: Вчера бях в един магазин от който ще взема инвертора, там доста добре ми обясниха възможностите на самият инвертор.Дано името на фирмата/магазина няма нещо общо с един египетски бог...
вт ное 26, 2024 10:59 amДетето написа: Няма, всичко е монофазно.И тогава за КЪВ ЧЕП се фърляш на трифазен инвертор??? А кажи ми де...
вт дек 03, 2024 3:59 pmДетето написа: На хартия при несиметричен товар на фазите му дават до 6Kw. Аз лично никъде не видях да пише нещо такова, а може и да съм го пропуснал.Правя корекция на предния си пост. Наистина го има на хартия.
Някой дали може да потвърди дали това е така.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: