Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dron4o - специалист
Аз се занимава с такива истории или по накрадко сварзвам СОТ. http://www.brect.com/a2/offers.asp?p=19 ... arent=3897 е тая централа е доста добра. С 2 зони е и може да се вържат до кам 8 датчика на сяка една от тях. А за срързването тряя да питаш щтото сигорно няма да се справиш сам. Ако не ти е понятно нещо питай ще помагам :)
zmiori - специалист
s paradoks ne se zanimawai lesnisa za montaj trudni sa za programirane. towa koeto e dal kolegata e MNOGO po dobro a towa e o6te po dobro 4 dwoino balansirani zoni dwa rejima na rabota ska4a6t kod pobira bateriq 5A/h i cena okolo 115 lewa. wie tasene trae.
http://www.bsm-bg.com/product.php?language=bg&id=28
na linka ima i instrukcii za montaj i za polzwane ako e po wyzmojnostiteti kupuwai./ako iska6 wryzwa6 za ediniq 4asti4en rejim zawedenieto za drugiq apartamenta i pei syrce dokato raboti6 pazi doma, a dokato spi6 pazi "kry4mata".
deset godini hranq deteto si s toq zanaqt zatowa me poslu6ai.

Sori za latinicata.
mitcd - специалист
Може да се купи почти всичко,но все пак виж името на форума.И ако нямаш кирилица на компа да ти пратя ако искаш?
dron4o - специалист
И HOME5 е също добро решение обаче за човек който не се е занимавал с такива работи може да срешне трудност при монташ.
zmiori - специалист
dron4o написа:
И HOME5 е също добро решение обаче за човек който не се е занимавал с такива работи може да срешне трудност при монташ.

ами там има ПДФ-и да ги изтегли и да ги разгледа ако е по възможностите му да дерзае.

А за кирилицата от време на време влизам през една служебна машина с заключен хард ползва се за онагледяване на процеси /като монитор/ ама има и нет за това на латиница.
Сори.
dron4o - специалист
Май по някое време въпроса опира до малко опит не само до четенето но така мисля аз. Обикновенно разчитам на опита си... колкото и да е той.
zmiori - специалист
Dabe prawsi ama ako nqma6 opit s ne6to 6to dane po4ete6 malko i da se nau4i6, nali kato doide ne6to nowo nese otkazwa6 da go polzwa6 ami si sqda6 na d**** i go nau4awa6 i pridobiwa6 opit.
Uspeh na wsi4ki.
dron4o - специалист
винаги сам предпочитал нещо да го науча собственоръчно с рацете си дори вместо да го чета :?
zmiori - специалист
ikak stawa samo s race naprimer DYGIPLEX NE, EVO, 848 ili SR 7002
daje i CA 824 ili CA 864.
mitcd - специалист
Някой май не прочете въпроса на питащия.Човекът иска нещо просто за по без пари!СОТ- мот -> то ако иска нещо професионално ще си извика някоя секюрити-фирма от щатите да му я монтират

Тема "искам малко акъл за аларма на заведение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: