Сигурен съм, че бушоните продължават да се телосват, въпреки че сега АП с резба има в пазарната мрежа и не са скъпи. На майка ми апартамента още е с такива, че даже полските от едно време продължават да служат.
Когато бушоните се телосват и инсталацията - факел. Подменях една такава инсталация. Контактите бяха на проводник 1,5 м2, осветлението на 1 м2. Кръг за бойлер нямаше защото не е имало бойлер в проекта. Но някой техник предприемчиво изкарал открит кабел по стената за бойлера оти неволята се намесила като проводника в мазилката стопила
Кръг за готварска печка също не е имало в проекта, защото сградата е проектирана с кумини. Т.е. електричеството предимно за осветление, контакти тук таме, отоплението - с твърдо гориво.
Миналата година пуснахме сграда, в която по проект не са предвидени бойлери. Абсурдно
100% зависимост от ТЕЦ, заложено в проекта
По-абсурдното е че собствениците след като вече са вкарали майстори и довършителните работи са завършени питат къде ми е бойлера, защото уви Топлофикация в момента не ги топли. Другия сезон вероятно.
Другия абсурд е инсталираната мощност съобразена с отоляване от ТЕЦ
Така собствениците са оженени по принуда за Топлофикация. То последното аз лично не го приемам като абсурд. Абсурда е в разсъжденията на някои, които крадът толинна енергия и ми обясняват, че крадът от монополистта Топлофикация, а те всъщност товарят лоялните клиенти на Топлофикация.
Абсурдно е да си лоялен в тая държава, в тоя ред, защото лоялните отвсякъде ги товарят, докато се подкосят от това, че не могат да издържат тежеста на товарното магаре.
Да 1000 балъци и един тарикат може, но обратното вече е Циганария.
Когато бушоните се телосват и инсталацията - факел. Подменях една такава инсталация. Контактите бяха на проводник 1,5 м2, осветлението на 1 м2. Кръг за бойлер нямаше защото не е имало бойлер в проекта. Но някой техник предприемчиво изкарал открит кабел по стената за бойлера оти неволята се намесила като проводника в мазилката стопила

Миналата година пуснахме сграда, в която по проект не са предвидени бойлери. Абсурдно

По-абсурдното е че собствениците след като вече са вкарали майстори и довършителните работи са завършени питат къде ми е бойлера, защото уви Топлофикация в момента не ги топли. Другия сезон вероятно.
Другия абсурд е инсталираната мощност съобразена с отоляване от ТЕЦ

Абсурдно е да си лоялен в тая държава, в тоя ред, защото лоялните отвсякъде ги товарят, докато се подкосят от това, че не могат да издържат тежеста на товарното магаре.
Да 1000 балъци и един тарикат може, но обратното вече е Циганария.